CITEȘTI

Modern Vintage – inspiraţional

Modern Vintage – inspiraţional

Distribuie articolul:
Share

Linii moderne, forme geometrice, detalii în cupru sau alb şi negru sunt toate elemente tot mai des întâlnite în designul modern. Dar alăturate de obiecte găsite la târgurile de vechituri sau în colecţia bunicii, recondiţionate şi transformate, creează un contrast putenic vizual. Împreunarea celor două stiluri, atât de diferite în teorie, pot avea un efect plăcut, aerisit, rezultând într-un concept aerisit, unic, cu personalitate.

modern vintage home deco

1. Lustrele bunicii sau cele găsite la târgurile de vechituri se transformă în piese minimaliste, cu puţin timp şi puţină vopsea. Se potrivesc foarte bine pe holul de la intrare sau într-un decor modern cu detalii vintage.

2. Lădiţele de vin sau fructe sunt în continuare un trend puternic. Poţi complementa cu uşurinţă aspectul lor învechit adăugându-le picioare metalice cu linii simple şi moderne, tranformând astfel o simplă lădiţă într-o piesă de impact. Aici poţi descoperi mai multe despre proiect.

modern vintage detalii

3. Pentru a adăuga acel ceva unei piese vintage (cum ar fi gramofonul) foloseşte şabloane sau stickere cu design modern. Descoperă mai multe aici.

4. Detaliile fac diferenţa – prin simpla adăugare a două elemente contrastante, în cazul acesta a ţevii de curpru alături de macrameul realizat din materiale şi în nuanţe naturale, vei obţine o decoraţiuni chic şi interesantă vizual.

modern vintage idei prezentare

5. O etajeră foarte chic, care îmbină armonios elemente vintage (farfuria şi ceşcuţa) cu cele moderne (farfuriile decorate cu model geometric şi culori metalice). Încearcă şi tu un astfel de proiect.

6. Combină stickere cu detalii care îţi plac cu boluri simple, pentru a crea obiecte unice cu un design modern vintage.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share