CITEȘTI

“La Crème” Cofetaria care ne-a indulcit Atelierul...

“La Crème” Cofetaria care ne-a indulcit Atelierul

Distribuie articolul:
Share

A venit momentul sa va spun mai multe despre gustoasele prajituri pe care le-am avut la evenimentul de lansare a nr. 2 a Revistei Atelierul 🙂

Stiu, toata lumea asteapta mai multe detalii despre cofetaria care ne-a ajutat sa ne faca o zi asa de frumoasa gustand din tartele cu fructe, aromatele eclere si barcutele mele preferate cu nuci.

Cofetaria care ne-a sprijitit si care ne-a devenit buna prietena se numeste “La Crème” si va asteapta cu prajituri facute dupa retele traditionale cu ingrediente naturale (oua de casa, frisca naturala, fructe proaspete) . De asemenea, cofetaria va astepta cu diverse produse de patiserie si torturi variate, de la cele mai clasice de ciocolata cu frisa pana la cele mai sofisticate din martipan sau fructe proaspete si cu o gama larga de torturi personalizate pentru copii.

Pentru orice evenimente, fie ca este vorba de onomastici, aniversari, nunti, botezuri sau pur si simplu vreti sa va indulciti, “La Crème” onoreaza si comenzi la domiciliu, de la o valoare minima de 50 lei.

Pentru comenzi pesonalul de la cofetarie va sta la dispozitie in fiecare zi la telefonul : 0729.433.144

In Cluj-Napoca gasiti cele 2 cofetarii “La Crème” in Galeriile Real (B-dul Muncii nr. 1-15)

Galeriile Cora (D-dul 1 Decembrie 1918, nr.142)

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share