CITEȘTI

Creative Night Talks cu Ana Tudora

Creative Night Talks cu Ana Tudora

Distribuie articolul:
Share

Pe 8 octombrie 2020 seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu Ana Tudora – founder Deliciu Mic & Cuki Bags. Detalii despre eveniment găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Ana Tudora moderată live de Mihaela Ion , joi 15 octombrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3).

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:
www.revista-atelierul.ro
– contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul
Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.
Ana Alexandra Tudora – artist, designer de produs
Sunt ceea ce iubesc şi fac ceea ce simt.
Am pornit la drum cu inima deschisă şi plină de speranţă ca într-o zi visele-mi vor deveni realitate. Am fost atrasă de arta din copilărie, în mod special de modelaj şi desen, iar în urma cu 11-12 ani în timp ce studiam stomatologia, în timpul liber, am început să modelez bijuterii handmade din pastă polimerică. Totul a pornit ca un hobby şi nu pot spune că a fost uşor, dar nici dificil, mai ales că atunci când faci ceea ce îţi place, nu simţi ca munceşti în zadar.
Deliciu Mic a luat naştere în urma cu 9 ani şi reprezintă pasiunea mea pentru dulciuri şi arta, transpusă în figurine, accesorii şi bijuterii lucrate manual din pastă polimerică care, deşi nu sunt comestibile, au un aspect delicios. Mai târziu, am creat gentuţele şi accesoriile Cuki Bags care reprezintă un proiect tare drag mie, dedicat fetelor pofticioase şi nonconformiste care îşi doresc să iasă din tipare completând ţinuta cu o geantă cupcake, felie de tort, tabletă de ciocolată sau îngheţată.
Pentru iubitorii de dulciuri, fashion, handmade şi nu numai, accesoriile Cuki Bags reproduc cele mai apreciate şi îndrăgite preparate de cofetărie.
In spatele poveştii mele se află multe vise adunate încă din copilărie, în care am crezut şi am avut încredere că într-o zi se vor împlini.
Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool
Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share