Bazarul de Crăciun din Serendipity

Distribuie articolul:
Share

Duminică, 5 decembrie, începând cu ora 11:00, Ceainăria Serendipity vă invită să intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă si să îl ajutaţi pe Moş Crăciun să aleagă cadouri pentru cei dragi. Veţi avea ocazia să cumpăraţi cadouri speciale, confecţionate manual şi să savurati un ceai parfumat.

Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity este dedicat celor care îşi doresc să pună sub brad cadouri originale, evitând aglomeraţia marilor magazine, şi a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia ediţie a evenimentului, veţi putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii şi decoraţiuni, create cu suflet de tineri artişti.

Intrarea este liberă la Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity. Numai în ziua bazarului vom avea un preţ special pentru ceaiurile calde şi aromate, care să vă învăluie în amintiri din vremea copilăriei. Cum Crăciunul înseamnă nu numai cadouri, ci si cele mai plăcute suprize, vă invităm să participaţi la tombola magică, în urma căreia puteţi câstiga multe daruri din tolba plină a lui Moş Crăciun.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share