CITEȘTI

Primăvară cu stil în Cluj Napoca

Primăvară cu stil în Cluj Napoca

Distribuie articolul:
Share

După o iarnă în care am avut în sfârșit zăpadă, începem să visăm la puțină căldură. Și pentru că vrem să aveți o ”Primăvară cu stil” vă invităm sâmbătă și duminică 19-20 februarie 2011, în Turnul Croitorilor (str. Baba Novac nr.35), Cluj-Napoca, la un târg dedicat iubirii și tradițiilor românești: Dragobete și Mărțișor. Veți găsi aici cam tot ce vă dorește inima: bijuterii, decorațiuni, accesorii, cadouri de Dragobete și de Mărțișor, toate lucrate manual.

Și pentru că, în cazurile fericite, iubirea duce la nuntă, veți putea admira în premieră un târg de handmade accesorii pentru miri și mirese (bijuterii, invitații și alte câte și mai câte). Atmosfera de poveste creată de cea mai vintage locație din oraș va fi întreținută cu muzică ”oldies but goldies”.

Intrarea este liberă pentru toți iubitorii de frumos, între orele 11 și 18. Vizitatorii vor putea participa și la o tombolă al cărei premiu este un bon valoric Florabiju de 100 lei.

Iar revista Atelierul este partener media, mulţumim 🙂

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share