CITEȘTI

Ana Ponta Expoziţie cu păpuşi de colecţie

Ana Ponta Expoziţie cu păpuşi de colecţie

Distribuie articolul:
Share

Exerciţiu de măiestrie

Ana Ponta

Expoziţie cu păpuşi de colecţie

27 mai – 1 iunie 2011

 

Iubitoare de culori şi forme noi, doritoare de frumos, lucrând cu suflet şi bună dispoziţie, creatoarea Ana Ponta, printr-un exerciţiu de măiestrie ne transpune în lumea păpuşilor decorative de colecţie.

Şi cine nu şi-ar dori să pătrundă preţ de câteva minute într-o lume magică, plină de emoţie şi de culoare?

O puteţi face în perioada 27 mai – 1 iunie 2011, la sala Acvariu, de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Expoziţia este deschisă între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă.

 

Ana Ponta este artist independent şi lucrează păpuşi încă din 1994. Având o experienţă de peste 35 de ani în domeniul textilelor, Ana Ponta colaborează cu muzee etnografice, cu magazine de suveniruri şi cu librării, participă la târguri de profil din ţară şi din străinătate. De asemenea, confecţionează măşti sau păpuşi pentru spectacole de teatru. Jucăriile realizate de artistă sunt unicat şi sunt realizate manual.

 

Curatorul expoziţiei: Oana Halpern, muzeograf.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share