CITEȘTI

From trash to treasure – Tacâmuri de bucătăr...

From trash to treasure – Tacâmuri de bucătărie

Distribuie articolul:
Share

Prezente constant în viața noastră și indispensabile, tacâmurile își găsesc loc de cinste în sertarul din bucătărie și așteaptă cuminiți să fie utilizate la fiecare masă. Eu vă provoc, fără a depăși granițele bucătăriei, la o serie de idei decorative realizate cu ajutorul lingurilor și furculițelor.

1. Înveseliţi-vă masa în familie cu tacâmuri îndrăzneţ colorate, folosind spray email (recomandat de autoarea tutorialului).

Sursa poza

2. Ataşati unor furculiţe, cărora le îndoiţi 2 din cei 4 dinţi, un magnet şi transformaţi-le în magneţi de frigider numai buni pentru lăsat mesaje celor dragi.

Sursa poza

3. Unei mese deosebite nu îi lipsesc de regulă lumânările decorative. Cu ajutorul unei furculiţe îndoite cu dibăcie şi a unei farfurii pentru a susţine acest suport veţi crea un accesoriu mai puţin obişnuit.

Sursa poza

4. Pentru o bucătărie bine luminată folosiţi un tacâm de bucătărie pe post de suport pentru susţinerea perdelei.

Sursa poza

5. Daţi un aer nou dulapurilor, schimbându-le mânerele, folosind linguri sau furculiţe mai vechi cu un design interesant. O bormaşina şi două şuruburi şi gata-i treaba!

Sursa poza

6. Înlocuiţi clasicul dulap de căni, pahare şi farfurii cu un suport creat ad-hoc din câteva bucăţi de lemn şi linguri!

Sursa poza

7. Mănuşile de bucătărie, şorţul şi prosoapele îşi găsesc locul pe un cuier mai puţin obişnuit. Tacămurile se îndoaie folosind un ciocan şi un cilindru, după care acestea iau forma dorită.

Sursa poza

8. Lingurile pot deveni cu uşurinţă beţişoare de îngheţată, iar aranjamentul este perfect pentru o petrecere în zile călduroase!

Sursa poza

9. Cine a zis că bucătăria ta nu merită un tablou pe măsură? O ramă veche şi vopsită, câteva linguri şi obţii un tablou  „tematic”.

Sursa poza

10. Ultima idee pe care vreau să v-o prezint mi s-a părut şi cea la care m-aş fi gândit cel mai puţin şi care solicită şi cea mai multă muncă – o lustră decorată cu linguri!

Sursa poza

Aşadar, dacă v-am făcut curioşi, nu rămâne decât să încercaţi ceea ce vă place din ideile prezentate. Şi nu uitaţi: orice obiect banal poate fi mult mai mult decât ceea ce este!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Atelier M

    13 martie

    ce fain!! idea cu manerul din furculita e de aplicat 😉

  2. dianyzzia

    25 noiembrie

    Extraordinarrrr!!!!! Foarte interesant. Imi fac si eu, ca mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share