Kittenhood

Distribuie articolul:
Share

Sunt Daria și mă „ascund” după pseudonimul Kittenhood, numele liniei mele de accesorii. Am avut mereu o pasiune pentru lucrul de mână (nu la orele de la școală, ce-i drept), de la hainele pentru păpuși la cusăturile pe traiste, tricouri sau brățări din piele. La sfârșitul lui 2009 am început să fac cordeluțe și să modelez fimo, și am fost bucuroasă să aflu că există deja o comunitate în acest domeniu și atâtea materiale disponibile. În timp ce accesoriile mele evoluau, devenind mai feminine și mai delicate, a apărut și Revista Atelierul, în a cărei redacție m-am implicat pe partea de tendințe și modă.

Pentru că am absolvit Litere și un master în Multimedia, afinitatea mea pentru scris se împacă tare bine cu cea pentru social media. În viața de zi cu zi, mă ocup cu amândouă – dar și de educația și buna purtare a pisicii mele, Lizzi.

Produsele mele: http://kittenhood.breslo.ro

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share