CITEȘTI

Ouăle ornamentale de lemn pentru Paşti

Ouăle ornamentale de lemn pentru Paşti

Distribuie articolul:
Share

Cum se apropie Sfintele Paşti cu toate suntem în febra cumpărăturilor și a pregătirilor pentru sărbătoarea ce va să vină și ca semn al tradiției fiecare încondeiem ouă. Unele sunt atât de frumoase încât am vrea să le păstrăm o viață. De aceea putem apela la cele ornamentale din lemn, care ne vor bucura ochii pentru mult timp de acum înainte. Le putem găsi gata făcute de cumpărat sau, de ce nu, le putem chiar confecţiona noi.

 sursa

Dacă aveţi la dispoziţie o daltă și o rindea vă puteţi confecţiona singure oul de lemn, de la zero. Dar dacă nu dispuneți de aceste unelte și îndemânarea necesară puteţi apela la cineva cu experienţă în domeniu sau îl puteţi achiziţiona din magazine, fiind la un preţ accesibil, iar apoi să începeţi să-l decoraţi.

sursa

Se poate vopsi în orice culoare, după preferinţe, grava cu pistolul de gravat, picta chiar și cu tempera, desena cu orice model de la motive florale, desene sau chiar icoane; se poate înscripţiona orice fel de text, accesoriza cu autocolante, mărgeluţe, steluţe sau orice altceva vă trece prin minte, lipite cu pistolul de lipit mai simplu sau cu lipiciul special.

sursa

Sunt frumoase și durabile, pot fi centru de atenţie al mesei de Paşte sau un frumos cadou, care poate fi păstrat o viaţă întreagă.

sursa

Paşte fericit şi lumina Învierii să vă aducă liniște și fericire!

 

 

sursa

Sursa imagine featured

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Adela

    17 aprilie

    Ale mele sunt din plastic,nu din lemn!

  2. Pop

    16 aprilie

    bine ca v-au pomenit dar nu se pot face comenzi online… complicat site

  3. Adela

    15 aprilie

    Apreciem faptul ca ne-ati pomenit si va dorim spor la toate!
    Multumim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share