CITEȘTI

V FOR VINTAGE La Dolce Vita

V FOR VINTAGE La Dolce Vita

Distribuie articolul:
Share

târg de moda & cultură vintage – ediția a VIII-a

5 – 6 mai 2012, 11:00 – 20:00

Sala Dalles (B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18)

În weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles găzduiește V for VINTAGE – La Dolce Vita. Vizitatorii pot găsi vintage autentic, cunoaște designeri, gusta bunătăți și încerca creme bio & organice.

Pe 5 – 6 mai 2012, V for VINTAGE propune un exercițiu de imaginație pe tema La Dolce Vita. În plină primăvară, să ne lăsam pradă senzațiilor tactile, imaginației pure și bucuriei de a trăi în prezent. Feminitate debordantă, frivolitate seducatoare, parfumuri și texturi copleșitoare.

Vă puteți pregăti fără neliniște de secțiunile cu care v-am obișnuit: vintage autentic, design vestimentar și de accesorii, Molecule F, bijuterie, food & treats și bio & organic. O noutate a acestei ediții este introducerea unei zone noi de interes, secțiunea art & deco.

Alert și dinamic, dar delicat și inocent, așa se poate defini un tur de forță printre culoarele V for VINTAGE. Veți pândi o pleiada de rochii delicate în culori revigorante și printuri creative, pălării ușoare și pandantive excesive, trandafiri puternici și iriși curajoși, o chemare a naturii la unison cu avântul minților creative din spatele lor.

Menit să dezvolte tema pe care deja ați experimentat-o la ediția de Preview, La Dolce Vita – târgul cu numărul 8 aduce straturi noi elementelor de bază și pune carnea pe oasele modei. Pentru a intermedia această extindere a tuturor secțiunilor, ne vom prezenta în spațiul generos al Sălii Dalles. 

Tombola însuflețește experiența La Dolce Vita: marele premiu este chiar rochia portocalie V for VINTAGE folosită în vizualul evenimentului, o creație unicat care poartă semnătura Fe[Male].

Avon oferă produse cosmetice sub forma de premii instant, dar și sesiuni de machiaj și manichiura. Maison Esthetique împletește părul blondelor, brunetelor, șatenelor, castaniilor și roșcatelor iubitoare de frumos. Puteți savura un gelato Venchi și poza alături de un obiect iconic al spiritului italian: scuterele Vespa. Aperol Spritz te așteaptă în Happy Hours cu un cocktail și un concurs. Hint: poartă ceva portocaliu.

[boxparagraph]

 5 – 6 mai 2012
Sala Dalles
B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18
intrarea 10 RON
dress code: dare to wear colors

[/boxparagraph]

 
V for VINTAGE is
Laura Calin
Martha Botezatu
 
call 0724.228.626
write [email protected]
read www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair
befriend  www.facebook.com/viforv
Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share