V for Vintage 11 / Vacanță la Roma

Distribuie articolul:
Share

V for Vintage, cel mai mare târg de cultură vintage și design românesc, are loc în weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18). Ediția a 11-a a târgului V for Vintage se inspiră din filmul Roman Holiday (1953) și personajele interpretate de Audrey Hepburn și Gregory Peck.

O ediție de poveste, în care La Bella Vita capătă intensitate.  Organizat de două ori pe an, V for Vintage aduce împreună o sută de expozanți în următoarele secțiuni: Vintage Autentic,  Designeri români de Haine, Bijuterii și Accesorii.  Invitați speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.

 La Vita e Bella îmbracă ritmul de Vacanță la Roma și îi inspiră pe fiecare din expozanții prezenți să creeze și să pregătească o colecție dedicată, piese unice de  găsit doar în cadrul celor două zile de târg.

V for V 11

 Spațiul are noi dimensiuni și  îmbogățește experiența călătoriei.  La târgul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio și Casara.

 Secțiunea „Recomandat de..” este susținută de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational. Un personaj care ne inspiră zi de zi să avem încredere în noi și să ne simțim minunat în piele noastră.

 V for Vintage Vacanță la Roma / La Vita e Bella dedică o zonă specială invitaților acestei ediții: MURMUR, Andra Andreescu, A E R|W E A R. În zona de lounge ne întâlnim cu toții să ne bucurăm de bella vita și să savuram bunătăți și delicatese pregătite de Verde Aromat și Chez Maman.

 „Which of the cities visited did Your Highness enjoy the most?”          

 Reporter

 „Each, in its own way, was unforgettable. It would be difficult to…Rome! By all means, Rome. I will cherish my visit here in memory as long as I live. ” A– Princess Ann ( Audrey Hepburn ).

 www.vforvintage.ro
 23-24 noiembrie 2013
 Sala Dalles
 B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18
 intrarea 10 RON
 dress code: alb/negru/monocrom
 ________
 Our Chic Cover Lady: Ana Morodan
 Fotograf: Virgil Hritcu 
 Make-up: Anca Buzea
 Hair stylist: Robert Both
 Modele: Andrei și Alexandru / Elan Models
_______
 V for Vintage
 
 Call 0724.228.626
 Visit www.vforvintage.ro
 Like www.facebook.com/vforvintagefair
 Befriend www.facebook.com/viforv
 Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair
 
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share