CITEȘTI

Incubator107 Timișoara face Nocturna Contrast

Incubator107 Timișoara face Nocturna Contrast

Distribuie articolul:
Share

Sâmbăta asta, 8.09, se distinge în peisajul cultural de weekend, Nocturna Contrast, eveniment ce începe la ora 22 și se întinde până departe în timp, să tot fie zori de zi. Locul de desfășurare: Cuib d’Arte. Puși pe organizat: incubator107 Timișoara. De această dată, programul gravitează în jurul atelierelor și meșterilor care aduc un pic din savoarea altor culturi. Printre atelierele din această seară se numără: japoneză, mâncare indiană, bachata, tehnici de autoapărare, community building și altele.

O să se lase cu joacă, scurt-metraje de la ManyFest și muzică faină. Îi ascultăm împreună la miez de noapte pe Rocky (la chitară) și Saska (la voce). Activitate este, ceai și cafea de asemenea, incubatorul e prezent, Tom și Jerry sunt invitați, iar voi sunteți așteptați cu drag.

Veniți cu chef de experimentat, cu merinde bune de-acasă și cu 10 lei pentru cutiuța de donații. Nocturna Contrast se apropie cu pași tare repezi.

Incubator107 timișoara:

Cine suntem: 3 tineri entuziaști care au preluat proiectul asociației culturale Macaz, l-au implementat în Timișoara și au creat în Cuib d’Arte un loc în care oricine poate învăța pe oricine, orice.

Ce facem: ne întâlnim să meșterim, învățăm, descoperim pasiuni,  ne jucăm, dansăm, cunoaștem, creștem, dramatizăm, râdem, facem, dregem. Toate acestea le organizăm în ateliere care se schimbă lună de lună și pe care le găsiți marcate în calendar și descrise frumos aici: http://incubator107.com/calendar.html sau aici:

https://www.facebook.com/Incubator107Timisoara.

Cum facem: incubatorul funcționează din donațiile învățăceilor pe care le împarte jumi-juma între meșteri și materialele pentru ateliere.

Nocturna: eveniment mare cu activități diverse și muzică bună, în care se prezintă atelierele lunii următoare, se trece dintr-o experiență în alta și se fac înscrieri la atelierele preferate.

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share