CITEȘTI

203 idei de cadouri și decorațiuni pentru Crăciun...

203 idei de cadouri și decorațiuni pentru Crăciun

Distribuie articolul:
Share

Anul trecut pe vremea asta am început o serie de articole de inspirație pentru Crăciun, cu muuulte multe idei de cadouri și decorațiuni. Acum suntem gata să începem „runda a doua” , dar până atunci v-am pregătit un PDF în care am strâns articolele de anul trecut, ca să vă fie mai ușor să vă inspirați din ele și să vă pregătiți casa de sărbătoare.  Citeşti şi articolul „105 detalii handmade pentru un crăciun chic”.

În ordinea surselor de inspirație, în PDF veți găsi: calendare advent, conuri de brad, coronițe, mere & scorțișoară, botoși, ghirlande, reni, vâsc & ilice, oameni de zăpadă, felicitări, nașterea lui Iisus, globuri recondiționate, stele, sănii și colindători. Iar ca bonus pentru cititorii noștri artizani, la sfârșit am adăugat două articole scrise de Anca: Pregătiri în magazin pentru sărbătorile de iarnă și Ambalaje handmade.

Downloadează gratuit broşura de aici: [ddownload id=”32052″]

Dacă ai participat la swapurile noastre, la evenimentele noastre chic, dacă urmăreşti zilnic activitatea noastră şi apreciezi articolele, poţi să redirectionezi cei 2% din impozit pentru Revista Atelierul. Click aici pentru detalii.

Vă recomandăm şi aceste articole:

  1. www.revista-atelierul.ro/2014/12/17/ghidul-atelierul-design-de-craciun-2014/
  2. www.revista-atelierul.ro/2014/11/25/ghid-de-cadouri-editia-de-craciun/
  3. www.revista-atelierul.ro/2012/12/19/craciunul-in-nunate-de-roz/

 

Save

Save

Save

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] 203 Idei de cadouri și decorațiuni de Crăciun […]

  2. […] noi suntem in febra cautarii celor mai frumoase daruri pentru cei dragi,va invit sa rasfoiti si voi paginile virtuale cu 203 idei de cadouri si decoratiuni de Craciun ce ne pot infrumuseta casa cu efort minim, spre a […]

  3. Andreea

    17 noiembrie

    Superba aceasta colectie de cadouri si felicitari, niste idei chiar ok, care te scot oricand din impas (daca ai ajuns la un punct mort)…chiar Sarbatorile de iarna sunt mai frumoase cu aceste decoratiuti handmade proprii…felicitari pentru ideile excelente prezentate!

  4. […] vei rezista sa nu il incerci si multa, multa inspiratie pentru sarbatori. Te invitam sa rasfoiesti ghidul nostru cu drag, sa creezi cu drag si sa daruiesti bucuros! Principalul proiect al Asociatiei Atelierul […]

  5. Cristina Adam

    9 decembrie

    foarte frumos!multumim!:)

  6. Lucruri deosebite de la oameni deosebiti.Imi plac foarte mult!

  7. Modernism

    4 decembrie

    […] invităm să răsfoiești ghidul nostru cu drag: https://www.revista-atelierul.ro/2012/12/03/203-idei-de-cadouri-si-decoratiuni-pentru-craciun/ să creezi cu drag și să dăruiești […]

  8. Vixyblu

    3 decembrie

    O selectie minunata! Pdf-ul are atat de multe idei frumoase incat nu stiu ce as incerca sa fac mai intai… Cred ca o sa incep cu o felicitare… ba nu, cu stelute, ah… nu, cred ca incep cu conuri, pfiuuu… greu! :)))

  9. Vixy Blu

    3 decembrie

    Felicitari! Este o sursa de inspiratie extraordinara! Am savurat cu placere fiecare fotografie.

  10. Pati Rusu

    3 decembrie

    cool enough

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share