CITEȘTI

Picanterii de Bucureşti -ediţie specială pentru do...

Picanterii de Bucureşti -ediţie specială pentru domniţe şi dudui

Distribuie articolul:
Share

Picanterii de Bucureşti, ediţia specială pentru domniţe şi dudui, are loc în zilele de 8, 9 şi 10 martie a.c., între orele 10:00-19:00, la Muzeul Municipiului Bucureşti  (Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, Universitate). Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi.În cadrul târgului de altă dată, negustorii vor fi pregătiţi să ofere demoazelelor şi madamelor pălării de epocă, bijuterii, accesorii, eşarfe realizate prin tehnica nuno felt (împâslire lână), genţi din piele şi multe alte produse unice. Venerabilii domni vor putea achiziţiona cadouri cu stil pentru a le aniversa pe consoartele elegante.

Ateliere chic pentru damele Micului Paris

Damele din Bucureşti sunt aşteptate la atelierele de creaţie susţinute de Creative Arts pentru a realiza accesorii cu stil specifice zilelor cu iz de istorie romanţată ale Bucureştiului interbelic. Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 12:00, duduile şi domniţele vor crea cercei Charleston din franjuri coloraţi. Duminică, 10 martie, între orele 12:00-14:00, în cadrul atelierului de Headbands, participantele vor confecţiona bentiţe şi voalete cu personalitate.

Afis Picanterii de Bucuresti_martie

Luna martie este mereu un prilej de a oferi cadouri aşa că Asociaţia Manieres vă aşteaptă sâmbătă, începând cu ora 14:00, la atelierul “Cum să oferi şi cum să primeşti un cadou”. Pentru că limbajul non-verbal este  important când comunicăm cu persoanele din jurul nostru, vom discuta despre “Secretele limbajului non-verbal”, tot cu Asociaţia Manieres, imediat după ce aflăm care este maniera potrivită de a oferi un cadou.

Concursuri la bulivar

Pentru a sărbători cu fast  Ziua femeii în cadrul “Picanteriilor” domniţele vor avea posibilitatea să se înscrie la o tombolă pentru a primi un voucher cadou oferit de Creative Arts. Câştigătoarea va participa gratuit la ediţia din 17 martie a Proiect13. Proiect13 reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa. Atelierele sunt organizate bilunar, începând din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D`Arthé.   Alte surprize pline de farmec pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/PicanteriideBucuresti.

Picanterii de Bucureşti îşi propune să ofere bucureştenilor de azi un altfel de modalitate de petrecere a timpului liber în centrul capitalei, într-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucureşti îşi propune să promoveze creaţia artistica şi lucrul manual, autenticul şi frumosul. Intrarea la târgul de altădată este liberă.  Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

 Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:
Ioana-Cătălina Petrache
PR&Events Executive, Media Events&Entertaining
[email protected]
0749.902.807
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share