CITEȘTI

Puţintică Picanterie pentru bucureşteni la Picante...

Puţintică Picanterie pentru bucureşteni la Picanterii de Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Picanterii de Bucureşti, revine cu o nouă ediţie în zilele de 5, 6 şi 7 aprilie a.c., între orele 10:00-19:00, la Muzeul Municipiului Bucureşti  (Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, Universitate). Târgul de altădată vă aşteaptă cu bunătăţuri şi podoabe manufacturate la bulivar. Negustorii dichisiţi şi atelierele de creaţie artistică nu vor lipsi nici de la această ediţie. Artizanii invitaţi le oferă vizitatorilor posibilitatea de a achiziţiona accesorii, eşarfe, bijuterii, genţi din piele, ceramică pictată şi multe alte produse unice cu parfum de epocă. Pe lângă târgul propriu-zis, Picanterii de Bucureşti pregăteşte numeroase surprize pentru bucureştenii care îşi doresc să trăiască atmosferă Bucureştiului interbelic.

Ateliere chic pentru damele Micului Paris

Ediţie de ediţie, Picanterii de Bucureşti le oferă domniţelor şi doamnelor posibilitatea de a crea accesorii care să reflecte stilul personal. În cadrul atelierelor de creaţie, trainerii Creative Arts pun la dispoziţia participanţilor materialele şi know-how-ul necesare pentru realizarea unor accesorii unice.

Afis Picanterii de Bucuresti_5-7 aprilie

Sâmbătă, 6 aprilie, şi duminică 7 aprilie, între orele 11:00-14:00 va avea loc un atelier de Headbands în cadrul căruia demoazelele cochete pot crea bentiţe cu dichis. Între orele 14:00-17:00, tot sâmbătă şi duminică, cuconiţele sunt aşteptate la atelierul Flori delicate unde vor putea crea broşe primăvăratice.

 Concursuri la bulivar

Pentru a sărbători venirea primăverii, Picanterii de Bucureşti desfăşoară pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/PicanteriideBucuresti) un concurs pentru domniţe. Premiul constă într-o pereche de cercei oferiţi de In a State (http://www.facebook.com/MyAccessorizedSoul?fref=ts).

Domniţele care îşi doresc cerceluşii cu personalitate trebuie să posteze pe pagina de Facebook Picanterii de Bucureşti o imagine reprezentativă a cuplurilor de altădată. Concursul se desfăşoară începând cu data de 1 aprilie şi se încheie pe 5 aprilie, ora 22:00. Câştigătoarea va fi desemnată prin random.org şi îşi va putea ridica premiul din cadrul târgului, de la standul Creative Arts. Intrarea la târgul de altădată este liberă.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.ro.

 Despre Picanterii de Bucureşti:

Picanterii de Bucureşti îşi propune să ofere bucureştenilor de azi un altfel de modalitate de petrecere a timpului liber în centrul capitalei, într-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucureşti îşi propune să promoveze creaţia artistica şi lucrul manual, autenticul şi frumosul.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:
Ioana-Cătălina Petrache
PR&Events Executive, Media Events&Entertaining
[email protected]
0749.902.807
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share