CITEȘTI

Workshop de pictură Pop Art – Pop up your da...

Workshop de pictură Pop Art – Pop up your day!

workshop pop art
Distribuie articolul:
Share

Îți dorești să-ți decorezi casa într-un stil plin de viață, dinamic și extrem de în vogă în designul contemporan?

Poți învăța cu ajutorul artistului plastic Raluca Nedelcu, sâmbătă 16 martie, începând cu ora 11.00, la Attitude Art School (str. Emil Balaban nr 6).

Pop Art, stilul atât de apreciat al anilor ’50 – ’60, asociat în întreaga lume cu numele artistului Andy Warhol, a revenit în forță în designul interior contemporan. Acesta fascinează prin îmbinarea psihedelică și îndrăzneață a culorilor și aduce o notă de prospețime și optimism în orice casă.

La acest workshop vei învăța să conturezi o imagine în stil Pop Art, să armonizezi culorile pentru a obține efecte diferite și să realizezi dialogul dintre umbră și lumină prin nuante, pentru a reda profunzimea și expresivitatea picturii tale.

Ai ocazia să realizezi un tablou Pop Art pe pânză, de la A la Z și să pleci după o zi de workshop atât cu o amintire plăcută cât și cu un obiect decorativ care îți va lumina încăperea și sufletul.

Înscrierile sunt deschise până vineri, 15 martie, iar costul atelierului este de 100 lei. Vă puteți rezerva un loc la tel 0742219599 sau pe pagina de înscrieri!

Pânza, acrilicele și pensulele cât și restul de materiale auxiliare necesare realizarii picturii tale Pop Art le vei găsi la Attitude Art School.
Tu vino doar cu imaginație, pasiune pentru frumos și voie bună!

Raluca Nedelcu – Arhitect, pictor și mămică. A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, promoția 2007. Momentan urmează cursurile de doctorat din cadrul aceleași universități.

Încă din copilărie a descoperit frumusețea artelor plastice și bucuria de a se exprima prin linie, formă și culoare. A urmat cursurile unei școli de grafică și pictură, astfel având șansa de a descoperi și experimenta diferite medii și tehnici.

Poți vedea portofoliul artistului plastic aici:http://www.facebook.com/Art.RALU

workshop pop art

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share