10 idei Flower Power made in Ro

Distribuie articolul:
Share

Am primit peste 60 de imagini cu produse handmade şi de autor pentru inițiativa Flower Power de luna aceasta. Iniţial, am spus  că o să publicăm 9 imagini într-un colaj super chic. Nu am putut să ne limităm doar la 9 produse, aşa că am selectat şi mai multe imagini. Aceasta este prima serie de produse Flower Power de autor. Vor mai urma alte câteva astfel de articole.

Mulţumim frumos pentru toate imaginile trimise şi promitem să mai realizăm astfel de articole inspiraţionale în fiecare lună cu o altă temă.

Primăvara în culori

flower power2

Surse imagini: 1, 2

 Primăvara cu flori chic

flower power3

Surse imagini: 1, 2, 3, 4

Flori de primăvară

flwer power1

Surse imagini: 1, 2, 3, 4

 Colajele sunt realizate de Bo3mia.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Selena

    9 februarie

    Frumoase si interesante creatiile publicate si sa nu uitam ca valoarea lor consta cel mai mult in faptul ca sunt lucrate de mana. Se vede in ele particica de suflet pe care a lasat-o fiecare artizan. Felicitari pentru intiativa si sa speram ca va deveni o traditie.:)
    Pe o piata intesata de produse de serie, tot ceea ce inseamna curent handmade, underground, indie, reprezinta o gura de aer proaspat intotdeauna. Sunt din ce in ce mai numeroase initiativele acestea si nu poate fi decat un lucru bun. Am pus ochii pe cateva accesorii a caror lucratura manuala mi-a incantat privirea.:)
    Asteptam cu proxima ocazie o initiativa asemanatoare care sa vizeze de aceasta data categoria haine, indiferent ca ele inseamna stilul hippie, gypsy, etnic, folk, oriental, bohemian, hippy-chic, retro, reggae sau alte mixturi care va vin in minte. Ar fi cu siguranta un proiect castigator:)
    Stiu ca nu e piata foarte mare in domeniul hainelor de acest gen, mai haioase, colorate, mai deosebite si cu personalitate, insa in Bucuresti cel putin exista cateva nume respectabile in domeniu. As aminti doar un nume cu aceasta ocazie, pentru ca mi se pare oarecum de referinta si cu referinte bune….testat personal:)
    Va las pe voi sa veniti si cu alte nume si poate facem o lista pe marginea careia sa putem discuta si realiza eventual un wall daca ne gazduieste Revista Atelierul:)

    Respect tuturor celor ce fac lumea un pic mai frumoasa pentru noi!

  2. […] pentru creaţiile trimise în număr mare pentru rubrica Flower Power (colaj 1, colaj 2) şi aşteptăm cu drag să răspundeţi cu promtitudine şi altor provocări marca Revista […]

  3. NU-I RAU SA INCEPETI O CARIERA-N MODA, CA AVETI POTENTIAL!PRESIMT C-O SA FACETI FURORI SI-N MODA!CURAJ SI SPONSORIZARI GRASE, VA DORESC, DIN TOATA FIINTA MEA!ABIA ASTEPT GALE-N MILANO, PARIS…,/MARILE RAMPE-FISHION, TOKIO…,/TOATE CONTINENTELE!MERGETI/UNICATE!AVETI GENIU CREATIV, E EVIDENT!ALEGETI MODELE ROM., CHIAR SI ADOLESCENTE, CA ROMANCELE SUNT CELE MAI FRUMOASE SI TALENTATE/SPETA(MODEI)!MERGETI/ROCHII, SACOURI, TAIOARE, FUSTE…/MODA-F.!

  4. Foarte frumoasă lista! Le așteptăm cu interes și pe cele ce vor urma….

  5. Ce fain! Multumesc ca mi-ati publicat poza si felicitari pentru un articol minunat!

    • Mihaella Ion

      11 aprilie

      Cu drag! Este superba papusica ta Flower Power!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share