CITEȘTI

2013 pentru Revista Atelierul

2013 pentru Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

2013 a fost un an plin de activităţi, de noi şi noi articole şi alţi prieteni chic. Avem 50 de membri,  redactori, editori şi organizatori în cadrul Revistei Atelierul, respectiv în cadrul Asociaţiei Atelierul de Creaţie  peste 17.000 de fani pe pagina noastră de Facebook, peste 700 de participanţi unici la swapurile noastre, peste 1700 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro şi un nou site events.revista-atelierul.ro.

2013 pentru Revista Atelierul

Pe 1 aprilie 2013 am împlinit 3 ani de activitate! Echipa Atelierul este formată din Mihaella, Teo, Anca, Ema, Rux, Andreea Scarlat, Cecilia, Andreea Darie, Andreea Costaşi, Raluca, Gaby, Gabi, Simona, Elisa, Ramona, Corina, Daniela şi mulţi alţi membri ce ne ajută strict pe evenimente şi mereu când avem nevoie de ei.

Am organizat  a doua ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs în trei locaţii chic din Bucureşti (Bernschutz& Co., Atittude Ballet School şi Acuarela). Prima ediţia a Nopţii Albe a fost finalistă la Gala Societăţii Civice secţiunea artă şi cultură.

Rux a noastră a fost finalistă la Gala Naţională a Voluntarilor, secţiunea artă şi cultură.

Am fost în Edirne, Turcia la proiectul european Colourful Lives.

Am organizat Swapul de Crăciun anul al IV-lea, la care am avut peste 150 de participanţi, de asemenea şi swapul de vară.

Am organizat a treia ediţie a evenimentului Artizanul Anului, câştigătoare Deliciu Mic.

Am mărit echipa cu încă 4 noi redactoriţe.

Am fost în direct la Radio Guerrilla, la ProTv International, la Senso Tv, Radio Lynx şi am vorbit despre evenimentele şi proiectele noastre.

Am fost parteneri media la peste 100 de evenimente handmade, cu produse de autor, cât şi festivaluri internaţionale de muzică şi film.

Am realizat 2 noi PDF-uri Revista Atelierul: Primul reciclare/ reutilizare, al doilea: 105 de detalii de Crăciun

Am împobodit bradul Atelierul cu cei mai chic artizani în handmade la Bernschutz& Co. Mulţumim încă o dată felicitaresc.blogspot.ro, So Colourful, Maxima’s accessories, Atelierul „Gradina cu fluturi”, Andreea Darie, Elisa, Dani, Handmade Bucket, Liliana Bolan, Rucsandra si Andreea de la Crazy Craft Boutique, Jeanina de la Jocul cu Margele de Sticla, altfeldeflori.wordpress.com, Dragos, Silviana pentru produsele handmade oferite, datorită vouă avem un brăduţ chic.

Am realizat peste 20 de  provocări la care am primit peste 1000 de mailuri cu produse handmade de la cei mai chic artizani şi autori de produse handmade.

 Am primit de la cititorii noştri dragi peste 100 de redirectionari de 2% din impozitul anual. Mulţumim frumos, ne ajutaţi să ducem proiectul Revista Atelierul mai departe! Sunteţi extraordinari!

 

Top 10 cele mai citite articole din 2013:

1. www.revista-atelierul.ro/2013/02/11/11-idei-de-cadouri-pentru-el/

2. https://www.revista-atelierul.ro/2013/04/11/10-idei-flower-power-made-in-ro/

3. https://www.revista-atelierul.ro/2013/01/27/panza-de-sac-si-motivele-traditionale/\

4. https://www.revista-atelierul.ro/2013/04/22/tutorial-anemone-din-hartie-de-matase/

5. https://www.revista-atelierul.ro/2013/03/22/tutorial-cosulet-impletit/

6. https://www.revista-atelierul.ro/2013/12/01/105-detalii-handmade-pentru-un-craciun-chic/

7. https://www.revista-atelierul.ro/2013/02/04/inimioara-crosetata-intr-un-minut/

8. https://www.revista-atelierul.ro/2013/02/12/9-idei-de-cadouri-de-autor-pentru-ea/

9. www.revista-atelierul.ro/2013/09/25/sorana-si-valentin-da-am-avut-nunta-pe-care-ne-am-dorit-o/

10. www.revista-atelierul.ro/2013/04/01/3-ani-de-revista-atelierul-un-nou-numar-atelierul/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share