CITEȘTI

Sorana și Valentin: Da, am avut nunta pe care ne-a...

Sorana și Valentin: Da, am avut nunta pe care ne-am dorit-o !

Distribuie articolul:
Share

Seria nunților handmade continuă, de data acesta cu o nuntă cât se poate de colorată și chic. Sorana și Valentin au avut grijă ca până și cel mai mic detaliu să îi reprezinte, astfel au avut nunta pe care și-au dorit-o! Vă invităm în continuare să descoperiți o nuntă frumoasă, handmade!

Totul a început – în mod firesc – cu cererea în căsătorie. S-a întâmplat într-o zi de vineri, în care ne-am plimbat cu motorul, ne-am văzut cu prietenii și am jucat tenis de masă pe Kiseleff – pentru mine a fost o surpriză totală ! 

 Am început să ne gândim la eveniment – cum să fie, ce elemente să nu lipsească. De profesie arhitecți, suntem foarte atenți la detalii și, înainte de toate, ne-am dorit ca acest eveniment să ne reprezinte. Ne-am implicat, am propus și am decis împreună, iar rezultatul final ne-a făcut să spunem  ” Da, am avut nunta pe care ne-am dorit-o ! ” … de fapt , „nunțile”, deoarece am avut două evenimente separate : 9 iunie – Cluj Napoca – căsătoria civila și petrecere | 1 septembire – Galati – cununia religioasă și petrecere. [ceea ce urmeaza descrie doar evenimentul de la Cluj]
sorana si valentin
Primul contact pe care oamenii dragi nouă aveau să-l aibă cu nunta era prin invitații – motiv pentru care nici nu am luat altă variantă în considerare decât să le facem noi. Am vrut ca invitația să fie clară, simplă la nivel de formulare dar încărcată în ceea ce privește texturile. Am ales o hârtie canson cu aspect de material textil pentru textul propriu-zis, iar pentru bandoul ce glisează și îți permite să descoperi treptat informația – spatele pânzei de pictură, dantelă și lavandă. Invitațiile au fost făcute în totalitate de noi – de la concept până la print și asamblare.
Următorul capitol după invitații a fost cel al CULORILOR. Suntem atrași și iubim culorile – iar acestea nu aveau cum să lipsească de la evenimentul nostru. Turqoise și galben-ocru – două culori pe care le-am integrat și în decorurile și papetăria nunții, dar și în vestimentația noastră custom made. Fiind vorba de o cununie civila și o petrecere de zi – am vrut ca prin ținutele noastre să redam o atmosferă retro și vesela. Rochia a avut turqoise, papionul lui Valentin avea corespondent la centura mea, sandalele au fost și ele albastre, la fel ca și sacoul mirelui. N-au lipsit mănușile și voaleta.
vestimentatie
[rochie – SAS Design | sandale – Boston Shoes | costum – Famous Tailors]
Culorile evenimentului s-au regăsit și în logo-ul pe care l-am creat, reprezentând profilele noastre. Acest logo a apărut pe panoul cu place-carduri de la intrare (realizat tot de noi), pe cărțile ce conțineau numărul mesei și meniul (cărți achiziționate din anticariat, găsite în culorile nunții), pe cardurile de bani și pungile de mărturii. Tot profilele noastre au fost și la tort – cele două semne fiind realizate în colaborare cu Atelierul de machetare MINCU.
profile mireasa si mire
Intrarea în cort a fost marcată de suporți din fier – desenați de noi și realizati în colaborare cu un atelier de metal – de care atârnau borcane decorate cu dantelă și umplute cu flori. Decorul din spatele prezidiului a fost montat de noi cu o zi înainte de eveniment. Centerpiece-ul fiecărei mese era compus din ghiveciul cu flori din care se înălțau 5 baloane albe, dantelate și cu buline, dintr-o lumânare joasă și una înaltă, un mileu turqoise vopsit de mine, o ramă foto și cartea-meniu, obiecte achiziționate de noi în perioada premergătoare evenimentului. Pentru ajutorul acordat la montarea decorurilor le mulțumesc Roxanei Naghi – Napoca Events (tot ce înseamnă floare a fost creația ei) și Claudiei Garbou – Serena Events (a realizat totul conform discuțiilor și indicațiilor anterioare).
galben si turqoise
Pentru că ne doream să avem amintiri de la cei prezenți – ne-am făcut sticlele aniversare – în care invitații ne-au lăsat mesaje pe care noi le vom citi la 1,5, 15 sau 25 de ani de căsătorie. Un alt element care nu ar fi putut lipsi a fost Candy Barul – proiect personal marca Candy Buffets. Fiind mireasă acum, am fost nevoită să aranjez vesela înainte de ziua evenimentului, alimentarea cu prăjiturile delicioase marca Laborator Felice fiind făcută de sora mea, Andreea.
Toate fotografiile au fost realizate de Ovidiu Mocan – www.lightway.ro
Acesta a fost evenimentul nostru de la Cluj! A fost o duminică minunată, alături de oameni dragi, o zi din categoria „cele mai frumoase”. Pentru noi a fost handmade deoarece am vrut să fie a noastră, să ne caracterizeze și să ne materializam ideile ! 
Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share