CITEȘTI

Atelier Big Shot la Attitude Art School

Atelier Big Shot la Attitude Art School

Distribuie articolul:
Share

Big Shot Sizzix! “Mașinuța” vedetă la nivel internațional! Produsul nr. 1 al magazinului www.creahobbycraft.ro în anul 2012.

Artiștii specializați în confecționare de bijuterii o utilizează, creatorii de felicitări și scrapbooking o adoră, cei care lucrează cu textile, calc, piele sau folie de metal s-au convins de cât de prețioasă este… este „mașinuța-minune” care îți mărește randamentul și veniturile, îți ușurează viața și îți stimulează creativitatea.

Dacă îți dorești să afli secretele utilizării ei, dacă vrei să afli cum poți crea seturi eficiente de plăci multifuncționale cu investiție minimă și efecte maxime, dacă vrei să înveți să lucrezi cu ea la nivelul maxim, să o testezi, să te convingi de utilitatea acestei investiții atunci vino pe 20 aprilie, ora 13.30 la Attitudea Art School la PRIMUL atelier organizat de magazinul Crea Hobby&Craft sub deviza „Lumea Magică a Creației”, deviza sub care, veți beneficia, lunar, de diverse ateliere de creație pentru toate tehnicile handmade, cu materiale de calitate, de ultimă generație.

Timp de 3 ore vom crea felicitări de Paște tridimensionale și flip și vom testa o mulțime de materiale pe Big Shot.

Pentru prima dată în România, în cadrul unui atelier de creație nu numai că veți pleca cu lucrarea creată acasă! Aveți șansa să plecați acasă cu mașinuța în valoare de 378 lei! V-o facem CADOU! Singura condiție este ca lucrarea voastră, realizată în cadrul atelierului, să fie cea mai votată de către ceilalți participanți.

 bigshot

Atelierul va fi susținul de Oana Nicolau, proprietarul magazinului online www.creahobbycraft.ro și deținator de atestate de lucru cu Big Shot obținute la workshop-uri pe tema Big Shot din Belgia și Germania.

Ai încredere în talentul tău, ți-o dorești, dorești să înveți s-o folosești eficient și să-i descoperi secretele și nu în ultimul rând vrei să câștigi bani din handmade? Ai de făcut un singur lucru: te înscrii la 074 221 9599 sau pe email la adresa: [email protected]. Locurile sunt limitate (20). Costul atelierului este 100 lei (toate materialele Creashop incluse)

Vă rugăm să confirmati înscrierile până joi,18 aprilie, prin mail, telefon și plata workshop-ului la sediul Attitude Ballet Studio din Str. Emil Balaban, Nr. 6 (în zona Romană, la intrarea pe Strada Eminescu). 

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Modernism, Metropotam, Deco și Eco, Revista IQool, Mayra, Ele.ro și Envy.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share