CITEȘTI

Ep. 12 Aleg să port handmade: Alexandra Udrea

Ep. 12 Aleg să port handmade: Alexandra Udrea

Distribuie articolul:
Share

Rubrica „Aleg să port handmade” a ajuns la episodul 12. Invitata noastră este Alexandra Udrea, creatoarea proiectului Buburuza cu Ghetuţe – chic, boem, copilăros şi diafan!

Nume, prenume : Alexandra Udrea

Alexandra Udrea

Fotograf:  Stefan Ioan Cristian

Detalii despre tine: Am terminat facultate de Contabilitate şi Informatică de gestiune în cadrul ASE Bucureşti şi în prezent sunt analist programator.
Mi-a placut de mică să desenez, iar în urmă cu aproape 4 ani am descoperit pasiunea pentru handmade. De atunci am început să realizez accesorii şi bijuterii sub numele Buburuza cu ghetuţe.
Mi s-a spus de-a lungul timpului că mi se potriveste acest nume şi mă identific foarte bine cu el. Cred că este şi unul din motivele pentru care îmi place să port propriile creaţii.

Alexandra Udrea

Fotograf:  Stefan Ioan Cristian

Meseria de bază : contabil/ analist programator

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi : Bohemian Sin, Katafolt, Emilie Veres, Marillys

Alexandra Udrea

Fotograf: Leu Andrei Ioan

Aleg să port produse unicat pentru că iubesc handmade-ul şi ceea ce poate face omul cu mâna lui! Port handmade şi pentru că îmi place să am lucruri unicat ce atrag atenţia prin simplitate şi voioşie. De asemenea, consider că este o bună modalitate prin care putem promova artizanatul şi creaţiile meşterilor români.

Alexandra Udrea

Fotograf: Leu Andrei Ioan

Rubrica ”Aleg să port handmade” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share