CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Anei...

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Anei

Distribuie articolul:
Share

Ana ne-a răspuns și ea la provocarea noastră și acest lucru ne bucură tare mult, pentru că după cum veți descoperi mai jos, a avut o nuntă frumoasă, cât se poate de personală și plină de detalii handmade chic și inedite. Vă invităm să descoperiți povestea Anei, o poveste plină de farmec și atenție pentru cel mai mic detaliu.

Cu toții am văzut prin filme sau la prietena cea mai bună, că organizarea unei nunți poate aduce mari dureri de cap și trasnforma miresele în mici “bridezile”, iar  în loc să ne bucurăm la maxim de acest eveniment deosebit, devenim din ce în ce mai stresate. Însă, cu puțină imaginație și responsabilitate aceste etape organizatorice pot devini foarte plăcute, având ca scop final o seară unică, plină de magie.

Pentru nunta mea nu am făcut nimic altceva decât să mă relaxez și să îmi imaginez cum mi-ar plăcea să arate ca stil și paletă cromatică. Am vrut să fie o nuntă amuzantă, fresh, plină de energie și am ales nuanțe de somon, peach, bej, ivory și roz stins. Aceste nuanțe le veți întâlni începând de la invitațiile handmade, până la figurinele de tort mire și mireasă.

Cum poți avea invitații de nuntă unice, personalizate, care să rămână în memoria invitaților? Simplu, le faci singur 🙂 Astfel poți adăuga detalii pe care nu le găsești la invitațiile gata făcute, de exemplu, în cazul meu, nu am vrut să lipsească din cardul designului bebelușul și cățelul nostru.

După câteva seri fără somn, am creat în photoshop designul invitației, le-am printat la un magazin specializat, unde au fost tăiate și împăturite. Apoi am adăugat fundița peach fiecărei invitații în parte.

nunta handmade 1

Alegerea buchetului a fost “floare la ureche”, îmi plac foarte mult trandafirii și florile ranunculus, iar pentru  a ieși un pic din tipare, am apelat la talentul artistei de la “Still for Style”, care a creat niște floricele din mătase accesorizate cu perluțe ivory și bej, pe care le-am inserat ulterior printre florile naturale din buchet. Tot ea mi-a făcut și cele două floricele pentru păr:)

nunta handmade flori

O idee ingenioasă de cerceluși, care merg perfect cu întreg ansamblul pentru că reprezintă buchetul în miniatură. Sunt realizați din pastă polimerică, creați special pentru mine de către Deliciu Mic – Figurine Handmade.

Pentru cununie am mers pe aceași cromatică și cu mărturiile magnet în formă de inimioară cu joben și buchet de flori, realizate tot de Deliciu Mic 🙂

nunta handmade cercei si marturii

Pentru domnișoarele de onoare am realizat niște brățărele din dantelă ivoire combinată cu flori peach.

nunta handmade 5

În căutarea mărturiilor de nuntă pentru restaurant, am avut iar o revelație: de ce să nu le fac eu? Așa că m-am pus în locul invitaților și m-am întrebat: oare ce aș vrea să primesc? Ceva dulce, poate? Zis și făcut! M-am apucat de treabă și am vrut să vă împărtașesc și vouă etapele realizării printr-un tutorial handmade.

nunta handmade 6

Cireașa de pe tort, care a fermecat pe toată lumea, au fost chiar figurinele de tort, marca Deliciu Mic, care sunt realizate și personalizate după “chipul și asemănarea noastră” pâna la cele mai mici detalii – de la rochiță, care avea aceleași detalii cu rochița mea, coafura, buchetul, până și florile din păr. Bebe în premergător aleargă câțelul, care la rândul lui, fugărește mirele (soțul meu e pasionat de sport, prieten foarte bun cu ganterele), iar mirele aleargă după mireasă. Bucuria cea mai mare a fost că am putut, din nou, să fim în formula completă. Invitații au fost foarte impresionați, iar noi ne-am simțit extraordinar.

nunta handmade 7

Fotografiile au fost realizate de Costi si Razvan Iosif, Deliciu Mic și Ana Tudora.

 

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 15 septembrie 2013, 10 poze reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul. 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ana

    6 septembrie

    Multumesc mult Ramira:)

  2. Ramira

    6 septembrie

    Frumos, frumos… Felicitari! Totul a fost potrivit si bine ales…mai ales cireasa de pe tort.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share