Rada & Cipri: Party like a rock star

Distribuie articolul:
Share

Rada și Cipri au răspuns provocării noastre și astfel mai jos veți descoperi povestea nunții lor. Este o poveste frumoasă, cu o tematică insolită, cu detalii care vă vor încânta cu siguranță. Veți descoperi, din nou, că nunțile handmade sunt pline de personalitate și bucurie, fiind totodată și incredibil de chic.

Încep prin a vă spune că în momentul în care am decis să ne organizăm noi nunta, nici prin cap nu ne-am gândit că vom avea o nuntă cu atâtea accente handmade. Dacă stau să mă gândesc, în afară de cutia pentru dar și husele pentru scaune, totul a fost realizat manual de către niște persoane minunate – unele pe care le știam , altele pe care le-am cunoscut atunci.

De la bun început am știut ceea ce vrem: o nuntă care să ne reprezinte! După foarte puțin timp de gândire, ne-am dat seama că ceea ce vrem e o nuntă cu tematica rock. Și pentru că am vrut ca nunta noastră să fie mai mult o petrecere decât o nuntă, așa s-a ajuns la tematica „Party like a rock star”. 

Designul invitațiilor l-am gândit tot noi: ce să meargă mai bine cu tematica nunții decât o invitație făcută sub forma unui bilet la concert? Tematica nunții a fost introdusă în invitație prin dresscode, dresscode  de care, spre surpinderea noastră, foarte multă lume a ținut cont. La fel am procedat și cu meniurile și afișele.

invitatie nunta

invitatie si numere masa

În ceea ce privește rochia, pentru că simțeam că nicio rochie din ce văzusem nu mă reprezintă, am mers pe mâna Arinei Varga, care a creat o rochie care să se potrivească cu personalitatea mea. La biserica totul a fost “a la carte”, iar mai apoi, pentru petrecere am schimbat centura cu una neagră din latex, pantofii cu bocanci, pălaria crem cu una roșie și desigur, Arina a scurtat rochia. Cum spuneam – mici accente pot schimba multe. 

rochie mireasa biserica si party

Exemple de ținute și accesorii create special pentru nuntă puteți vedea în imaginile de mai jos. Rochiile și papioanele au fost create de Arina, bijuteriile de mine. Iar cum bucătarul nu are niciodată mâncare acasă, nici eu nu am purtat bijuterii create de mine. Zi de zi spuneam “mâine îmi fac” și tot așa până în ziua nunții când m-am văzut nevoită să împrumut bijuterii de la altcineva. Dacă vă spun că am mers în ziua nunții la atelier ca să îmi fac bijuterii nu mă veți crede. Oricum, din cauza emoțiilor, nu am reușit nici în acel ultim moment să creez ceva special pentru mine. 

rochii si bijuterii

Pentru flori nu am apelat la o florărie ci la o persoană pe care nu o cunoșteam până atunci (recomandată de Arina Varga), dar care s-a dovedit a fi extrem de deschisă și de încântată în ceea ce privește ideile noastre. Este vorba de Karina (Flowers by Kari), cu care ne-am întâlnit o singură dată înainte de nuntă, pentru că de mai mult nu a fost nevoie. A înțeles din prima ceea ce ne dorim, iar detaliile ce le-am pus atunci la punct au fost suficiente. Ne-am dorit ca fiecare masă să fie decorată diferit, în funcție de tematică. Și pentru că în loc de numere am numit fiecare masă după o trupă rock, de aici s-a născut ideea de a face fiecare aranjament în funcție de logo-ul trupei respective sau culorile care îi reprezintă.

aranjamente rock

Ca mărturii, am ales lumânări realizate manual de către Asociația Persoanelor cu Handicap Neuromotor Arad. Deși am avut mult de lucru cu împachetatul acestora, nu vă pot descrie sentimentul de mulțumire pe care l-am avut știind că astfel putem ajuta pe cineva. 

lumanari ANPH

Referitor la tort,  în loc de tortul clasic am ales un “tort” format din cupcakes. Iar nașii noștrii ne-au făcut o surpriză ce a venit de la Deliciu Mic – o figurină de tort personalizată: el cu un aparat foto, iar eu ținând în mână un colier miniatural realizat de mine în urmă cu ceva vreme. Ce pot să spun e că am fost plăcut surprinsă de detaliile cu care a fost lucrată figurina, toate reflectând realitatea până la ultimul detaliu.

tort si figurine

Fotografiile au fost realizate de Mircea Moisescu, Laura Maria Simion, Flowers by Kari și Suarasan Ciprian 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share