CITEȘTI

Stilul imperial – accesorizarea deluxe

Stilul imperial – accesorizarea deluxe

Distribuie articolul:
Share

Bună fetelor, Rucsi sunt! Astăzi ne oprim puţin din călătoriile noastre în studiul bijuteriilor.Vom rupe bariera dintre vis şi realitate. Oricare dintre noi s-a visat prinţesă în copilărie. Sunt convinsă că şi tu ai făcut rating televiziunilor care au transmis o nuntă regală în direct. Eu una recunosc: mea culpa! Am sorbit din priviri rochiile, inelele imense, care valorează cel puţin cât o casă, colierele cu care cred că iţi poţi lua o mică insulă. Of!

Singura ocazie când suntem şi noi prinţese este ziua nunţii. Căutările îndelungi pentru a găsi rochia perfectă s-au încheiat, acum vrem să accesorizăm. Majoritatea vrem să strălucim, pentru că este ziua mult visată, şi de teamă că nu mai putem fi în centrul atenţiei niciodată, exagerăm cu bijuteriile şi ruinăm întreaga ţinută chiar atunci.

Ce dorim noi cel mai mult când ne gândim la familiile regale? Statutul social, popularitatea, opulenţa, stilul? Ok, acum suntem într-o uşoară stare de reverie, chiar în faţa acelei bariere despre care spuneam acum cateva rânduri! Aşadar, o rupem chiar acum! Să fim realişti şi recunoscători pentru că în loc de statutul regal avem libertate deplină asupra acţiunilor noastre. Opulenţa este un termen relativ. Mai bine fă ocolul lumii dacă ai posibilitatea. Personal, cred că opulenţa te satisface doar temporar, natura noastră umană va ieşi la iveală şi vei vedea că vrei şi altceva, oricât de multe ai în acel moment.

Dar în ceea ce priveşte stilul şi popularitatea, cred că putem face ceva împreună. Odată ce ai găsit stilul care te definește și ai învățat să accesorizezi inteligent, ai obținut și popularitatea, atunci întorci toate capetele. Stilul la care râvnești din copilărie se numește imperial. Este destinat să fie un stil impunător, care definește statutul social. Cu cât este rangul mai înalt, cu atât se instalează durerile cervicale și scolioza din cauza greutății bijuteriilor :)) Mereu mi-a plăcut să fac haz!

Acest stil este unul statement fără indoială, dar la un alt nivel financiar, iar pentru că eu vreau să vă încurajez să optați pentru accesoriile handmade, am făcut o căutare și cred că am găsit cea mai bună alternativă.

Ce este de fapt stilul imperial?  Este cu preponderență designul luxos, orbitor al bijuteriilor, cu pietre scumpe de dimensiuni medii și mari, încastrate în materiale prețioase. Tiare, coliere, medalioane, inele, brățări, cercei, toate sunt asociate cu ținute de gală, la evenimente de anvergură.

Care sunt alternativele mele? De ce? Ei bine cu riscul de a vă supăra pe mine, tot o spun. Soutache este prima mea alegere ca tehnică handmade perfect compatibilă cu stilul imperial. Cea de a doua recomandare ar fi bijuteriile din mărgele cusute după un tipar prestabilit, adică beading.

Le-am ales pe cele două deoarece, nu am găsit nimic spectaculos în celelalte stiluri, care să se preteze stilului imperial. O să vă prezint și galeria foto și veți înțelege.

Vă încurajez să optați pentru acestă tendință și în accesorizarea ținutelor din serile calde de vară, însă în stil handmade. Sezonul nunților a început, așadar du-te și eclipsează detașat concurența care are obiceiul de a plonja în cutia cu inele și lanțuri de aur.

Fii prințesa zilei, în fiecare zi ! Până data viitoare, vă doresc accesorizare impunătoare!

il_570xN.451682785_rvou

colier brodat din mărgele

stil imperia

miriam1 il_570xN.577489432_8p66

miriam10 miriam3

coliere soutache și beading

159645--51239070-m750x740-u1e7ae 466d246a4eacd3df37b42002292d3b3f cadb88389c09fd7ed6800a252b07e971 a7c0a6d1fbe3fb0af8b5fd0f4cdc4896

coliere beading

Dacă vrei să urmărești activitatea mea șîn afara Revistei Atelierul, aici este site-ul meu.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Citește articolul integral aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share