Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Schimburile de produse handmade organizate de noi au devenit tot mai populare, cu fiecare ediţie ni s-au alăturat tot mai mulţi iubitori şi creatori de produse frumoase şi ne bucurăm să vedem tot mai mulţi participanţi care revin, ediţie după ediţie. Prin urmare, la cererea voastră, organizăm o nouă ediţie a swapului Atelierul. De data aceasta, tema aleasă este primăvara, cu ele ei flori, cu multe, multe culori şi sărbătoarea Paştelui. Ne aşteptăm să vedem multe creaţii frumoase, realizate cu atenţie la detalii, colorate şi pline de veselie.

Fiecare participant la swap care a respectat regulile, care a creat ceva cu drag, special pentru partenerul sau partenera sa și a tratat cu respect acest schimb, a fost mulțumit, încântat, a legat noi prietenii și de cele mai multe ori, s-a înscris și la următorul swap.

Prin urmare, înainte de a te înscrie, te rugăm să citeşti regulamentul. Chiar dacă ai mai participat la ediţiile noastre (Salut! Ne bucurăm să te revedem!) este important să citeşti regulamentul, întrucât aducem mereu îmbunătăţiri şi ne place să mai facem şi mici schimbări pentru a păstra aceste schimburi interesante.

swap-primavara-2015

*Ilustraţie made by Freepik.com; personalizată de Anca Ionescu

Regulament:

  • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de mai jos până la data de 22 martie, ora 23:59. Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin acest formular. Şi, da îl completezi chiar dacă ai mai participat la swapurile Atelierul.
  • În zilele de 23 – 24 martie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Fiind era tehnologiei, unul dintre supereroii noştri a creat un program special pentru aceste schimburi, care ne ajută enorm la stabilirea aleatorie a partenerilor şi gestionarea informaţiilor acestora.
  • Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect personalizat care se încadrează în tema primăverii şi a Paştelui celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi un obiect handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice crezi că i-ar plăcea partenerei tale. Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  • Include în pachețelul trimis și o felicitare cu un mesaj personalizat (handmade sau nu)!
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 7 aprilie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  •  De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta/partenerul tău de swap, pentru a anunţa că ai primit coletul.
  • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected]
  • Adaugi pe blogul tău, pe pagina ta de FB imaginea cu “Particip la swapul de primăvară”.

[vfb id=2]

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

swap-primavara-banner

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Dacă ai mai participat la swapurile noastre şi ai fost încântat/ă de produsele primite şi de modul de organizare, îţi recomandăm să redirecţionezi 2% din impozitul tău înspre noi, Revista Atelierul, pentru a putea duce mai departe cu acelaşi profesionalist acest proiect extraordinar. Detalii despre cum poţi redirecţiona 2% sau cum poţi realiza o donaţie găseşti aici: https://www.revista-atelierul.ro/doneaza-2-pentru-atelierul/

Spor la meșteșugărit, multă inspirație și bucură-te din plin de swapul Atelierul!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share