CITEȘTI

Cum a fost la DaWanda Designmarkt 2015

Cum a fost la DaWanda Designmarkt 2015

Distribuie articolul:
Share

Și anul acesta, sezonul festivalurilor și târgurilor de creație și design din München a început cu DaWanda Designmarkt, eveniment la care am avut ocazia să reprezentăm din nou Revista Atelierul în calitate de jurnaliști. Timp de două zile, în 20 și 21 iunie, Zenith – locația pe care organizatorii au ales-o și în acest an – a găzduit 145 de designeri creativi și a primit 10.000 de vizitatori în căutare de INSPIRAȚIE și pasionați de DESIGN și HANDMADE.

Zenith

1. Intrarea a fost decorată cu postere ale evenimentului și pompoane chic de hârtie

2. O parte dintre cei 10.000 de vizitatori și 145 de expozanți 🙂

3. Grafitti ce decorează clădirea construită în stil industrial

DaWanda s-a străduit – și a reușit – și în acest an să organizeze un eveniment pentru întreaga familie. Prețul de intrare a fost accesibil tuturor, au existat reduceri pentru copii sau grupuri. A existat un loc de joacă pentru cei mici, unde mămicile își puteau lăsa copiii în timp ce ele admirau sau cumpărau creațiile designerilor preferați. Accesul animalelor de companie a fost permis, acest lucru făcându-i pe iubitorii de animale să se simtă bineveniți.

Cafe Piccolo

1. Cafe Piccolo

2. Pentru cei mai mari dintre vizitatori

3. Posterul oficial al evenimentului

Cei care au avut nevoie de o pauză, au putut alege între cafeaua de la cafeneaua mobilă, un macaroon delicios sau unul dintre răcoritoarele de la bar; cei cărora sesiunea de cumpărături le-a făcut foame s-au putut bucura de oferta făcută de foodtruck-urile prezente. Vizitatorii care s-au simțit inspirați de creațiile designerilor prezenți au putut participa la unul dintre cele două ateliere DIY oferite de organizatori, unde au învățat să creeze vaze prin tehnica origami și brățări numai bune de purtat întreaga vară. Și să nu uit de fotobooth-ul colorat de confetti, care a dat prilejul doritorilor să își imortalizeze amintiri frumoase.

Standuri DaWanda 2015

1. Standul no-mimikri

2. Stofe colorate de la stoffefrank

3. Printuri înțelegătoare de la ABOUKI Art Factory

4. Postere jucăușe de la nuukk

Ne-a bucurat să regăsim în acest an pe marea majoritate a designerilor prezenți și anul trecut, ceea ce înseamnă pentru noi că evenimentul organizat de DaWanda a fost nu doar pe placul vizitatorilor, ci și a designerilor participanți și că aceștia doresc să cultive și să păstreze relația cu cei care aleg să le poarte creațiile. Am avut ocazia să admirăm evoluția designerilor în acest an, majoritatea venind cu colecții noi, materiale sau tehnici noi, păstrându-și în același timp identitatea de brand.

Ne bucurăm că am avut ocazia să fim reprezentantele Revistei Atelierul la DaWanda Designmarkt și de abia așteptăm să vă prezentăm noi târguri și evenimente de design și handmade!

Cori și Anky

Cori și Anky

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share