CITEȘTI

”Kreativ – Welt – Messe – Frankf...

”Kreativ – Welt – Messe – Frankfurt” – marea expoziție de hobby creativ din Germania

Distribuie articolul:
Share

Unul dintre cele mai colorate și mari târguri de hobby și handmade din Europa, ”Kreativ-Welt-Messe Frankfurt”, ediția 21 s-a desfășurat timp de trei zile (29.10 – 01.11.2015) la Centrul de Expoziții din Frankfurt. Copiii și părinții au posibilitatea să participe la diferite ateliere de lucru, iar cei pasionați de handmade și-au găsit accesoriile pentru orice tip de activitate la prețuri foarte ok.

De ceva vreme îmi plănuiam o vizită la o astfel de expoziție, din curiozitate dar și din necesitatea de a afla cât mai multe informații despre furnizorii de accesorii și materiale pentru hobby din Germania și din alte țări din Europa. Vreau să vă zic că am rămas plăcut surprinsă de această expoziție. Am văzut lucruri extraordinar de frumoase, oameni talentați și copii fericiți. Expoziția a găzduit peste 300 de expozanți și mii de vizitatori.

În acest an au avut loc multe programe interesante, s-au putut observa noile tendințe în domeniul designului și creativității, se putea participa la diferite workshopuri (unele gratuite, altele contra cost) astfel testând noile tehnici, unelte de lucru sau accesorii recent apărute pe piață. Puteai gusta din vinul italienesc sau potoli foamea cu tartinuțe și dulciuri handmade și nu numai.

Pentru următoarea expoziție o să-mi economisesc o sumă mai bunicică de bani, pe care să o investesc în mărgele și accesorii de care am rămas absolut înnebunită. Mi-am achiziționat produse de vreo 30 Euro, dar care dacă le-aș fi luat din magazinele de hobby din zonă sau chiar de pe internet, aș fi plătit 90 Euro. Deci diferența de preț este destul de mare.

Ca și în anii precedenți, în fiecare zi de expoziție s-a tras la sorți o mașină de cusut. Fiecare vizitator participă la această tombolă în baza biletului achiziționat care costă între 6 și 11 euro. Important este ca persoana aleasă să fie prezentă, în caz contrar se extrage un alt câștigător.
Vă invit să urmăriți pozele colorate pe care le-am făcut la expoziție.

 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share