M.O.A – Design de bijuterie

Distribuie articolul:
Share

Ne place cum Alexandra își dezvoltă și prezintă colecțiile de bijuterii.  Sursa ei principală de inspirație este natura, iar creațiile realizate de Alexandra se potrivesc de minune pentru aproape orice tinută.

Care este povestea brandului tău, de unde a pornit? Și cel mai important cine te-a susținut cel mai mult?

M.O.A s-a născut din dorința de a pune un nume dedicației și plăcerii creației. Ca și brand nu este foarte vechi (aprox. 2 ani) în schimb pasiunea este mult mai timpurie. Am început de mică să “mesteresc” diverse bijuterii și obiecte prin curtea bunicilor mei, iar mai târziu, bunica m-a invătat să cos și să brodez, păpusa barbie fiind primul meu client. În facultate am început să fac și să vând bijuterii colegelor. Mi-a plăcut tot mai mult -astfel că am invătat și am studiat tehnici noi. Cea mai multă susținere, în trecut, am primit-o, cred, din partea mătusei mele Mary (sora mamei), dar și de la părinti. În momentul de fată am multe persoane alături care îmi apreciază și îmi înțeleg munca, în frunte cu soțul meu, Kasian.

7

Poți să ne oferi mai multe detalii despre meseria ta de bază și despre cum te-ai hotărat să începi brandul tău?

Ca și meserie de bază sunt psiholog. Momentan studiez la master Psihologia. Brandul l-am început pentru a crea o unitate în munca mea și din dorința de a avansa. Am început să am mai mulți clienți așa că mi-am zis să devin mai ușor de identificat.

Ce te inspiră, sau mai bine spun cine ? Aici să ne oferi câteva repere muzicale, locuri, artiști și creatori pe care îi apreciezi…

Cel mai mult mă inspiră natura. Natura este artistul meu preferat.
În plus îmi plac mulți creatori din România, dar și din străinătate. Mă bucur că pe zi ce trece canoanele clasice sunt depășite și creativitatea abundă. Îmi plac mult Whoabi Sabi, Rada Ureche, Cristina Bibolar – Chic Allure, Unique by Monique, Atelier 173, Cătălina Moș, Valentina Vulea – VVV, Watt, Adrian Balcău Studio, Las Floritas, Alexandra Bella – AB Design, etc.

6

Care a fost cea mai mare provocare pană acum?

Tot ce ține de brand a fost și este o provocare. Trebuie mereu să creezi, să înveți, să te specializezi, să experimentezi, piața, clienții, trendurile, fiind într-o continuă mișcare cu care trebuie ținut pasul…. dar asta este ceea ce îmi place. Provocarea este fără limite.

Cum arată atelierul tău? Este unul la fel de cochet și elegant precum produsele tale? Apropo, ce produse sunt create sub brandul M.O.A?

Atelierul meu este unul în dezvoltare la fel ca mine. Este în plan extinderea lui, pentru că vreau să încep să lucrez cu utilaje mai voluminoase și, de ce nu, să îmi caut câțiva colegi pasionați. Prin atelierul meu s-au perindat multe produse, de la bijuterii, la obiecte decorative, la broderii pe rochii pană la prăjituri. Fac multe lucruri, dar poate nu la fel de multe cât mi-aș dori.

1

4

5

Unde putem să găsim produsele tale?

Produsele M.O.A le puteți găsi pe Breslo, Crafty, Facebook și în curând pe site-ul propriu, dar și la târguri sau evenimente din Cluj – Napoca și Oradea.

2

3

Ce apreciezi cel mai mult la activitatea Revistei Atelierul?

Apreciez cel mai mult faptul că acei oameni își oferă timpul lor-cea mai pretioasă resursă- pentru a ajuta la dezvoltarea noastră a creatorilor și designerilor. Prezintă artiști străini cu greutate, vine cu idei, sugestii și sfaturi și organizează evenimente importante în domeniu.

Cum ai caracteriza stilul M.O.A?

Stilul M.O.A este unul eclectic, influențat de starea mea de spirit. Mă plictisesc destul de repede așa că experimentez mereu materiale noi, tehnici noi și stiluri noi. Fiecare piesă e diferită la fel cum suntem și noi, chiar și fată de propria persoană; eu de azi sunt diferită puțin de cea de ieri.

8

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție și pentru apreciere! Vă aștept cu drag pe pagina mea și în magazinul meu! Dacă doriți să mă contactați o puteți face pe adresa de email [email protected] sau pe www.facebook.com/moaforyou

Magazine:
https://www.breslo.ro/MOA.Bijoux
http://www.crafty.ro/moabijoux

 

Articol editat de Corina Popa.

Save

Save

Save

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share