CITEȘTI

Bine ai venit toamnă, cu inspiraţie handmade

Bine ai venit toamnă, cu inspiraţie handmade

Distribuie articolul:
Share

Bine ai venit toamnă, cu inspiraţie handmade.

Dacă începem să simţim tot mai mult răcoarea serilor şi a nopţilor, şi realizăm deja că ziua este mai scurtă, este pentru că: VINE TOAMNA.

Fie că dorim să le achiziţionăm, fie că dorim să le realizăm noi înşine, avem nevoie de inspiraţie, iar cum toamna ne duce cu gândul la nuanţele şi culorile ei, aromele ei, dimineţi răcoroase, frunze, ghinde, dovleci, castane, ne întrebăm cum putem asocia toate aceste simboluri în produsele handmade. Ei bine, deja au început să apară o mulţime de idei şi produse, ideale pentru a fi realizate sau purtate toamna: pături tricotate, perne croşetate, căciuli groase, eşarfe pufoase, bijuterii, accesorii, decoruri pentru casă şi coroniţe pentru uşi.

BineAiVenitToamna

Coroniţă, Pernă, Cercei, Pătură

Printre miile de idei pe care le asociem cu toamna vom căuta şi săpunurile handmade cu arome de toamnă, printre care cele mai adorate de dovleac şi măr, şi bineînţeles, pentru iubitorii de prăjituri şi dulciuri, sucitori gravate cu motive tomnatice.

Din elementele care nu vor lipsi din garderoba noastră, poşeta şi fularele, putem alege tipare, culori şi nuanţe de frunze, şi modelele adorate şi reinventate mereu, de vulpiţe.

bineaivenittoamna2

Săpunpoşetă, fular, sucitoare.

Orice am alege toamna aceasta, important este să ne bucurăm cât mai mult de toate darurile toamnei. Aşadar, vă las cu urarea, să aveţi o toamnă minunată şi multă inspiraţie!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share