Colecţia de Crăciun: Deliciu Mic

Distribuie articolul:
Share

Lume, lume….avem veşti bune! Anul acesta, spiriduşii lui Moş Crãciun lucrează în atelierul Deliciu Mic la colecția specială de Crăciun!

Ştim că toți vă doriți zăpadă, cadouri, cozonaci, aromă de portocale şi de scorțişoară şi să fiți inconjurați de cei dragi. Noi nu vă putem promite zăpadă, sau ninsori ca în poveşti dar vă putem oferi cele mai frumoase idei de cadouri care să vă transforme Crăciunul într-un Crăciun cu adevărat magic!

1-glob-deliciu-mic-bunica-mea-1-746x577 1-glob-deliciu-mic-catel-personalizat-6-746x577 1-glob-deliciu-mic-together-forever-1-746x577-2
Pentru doamne şi domnişoare, la noi în atelier, spiriduşii pregătesc bijuterii personalizate cu tematică de Crăciun, cum sunt colierele cu aspect de turtă dulce, de fulgi de zăpadă, cerceii sub formă de globulețe de Crăciun sau oameni de zăpadă, broşele cu aspect de cizmuliță ş.a.m.d.
http://deliciumic.ro/bijuterii-si-accesorii-unice/colectia-de-craciun

deliciu-mic-colectia-de-dulciuri-bijuterii-handmade13-746x577-1 coliere-statement-handmade-deliciu-mic41-746x577-1 deliciu-mic-colectia-de-craciun-handmade-51-746x577Pentru cei pretențioşi, Moşul a pus în desagă şi globulețele personalizate cu numele celor dragi ( ca să vă surprindeți bunica, mămica, mătuşica), vârfuri de brad sub forma lui Moş Crăciun care coboară pe horn dar şi pentru mofturoşi avem globulețe personalizate cu foto, asta pentru că ştim că vă place să vă faceți selfie-uri cu pomul de Crăciun
http://deliciumic.ro/cadouri-de-sarbatori/Colectia-de-iarnarame-foto-craciun-deliciu-mic-bradut-globuri-746x577-1 fb_img_1480385678739

Dacă Moşul a uitat ceva să comande spiriduşilor sau nu se regăsesc dorințele voastre pe lista Moşului, luați legătura imediat cu un spiriduş de la Atelierul Deliciu Mic şi dorința voastră va fi imediat transformată în cadoul mult visat!

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share