CITEȘTI

Deliciu Mic lansează primul magazin în mediul onli...

Deliciu Mic lansează primul magazin în mediul online

Distribuie articolul:
Share

Realizat de o tânără talentată, iubitoare de artă și de frumos, magazinul online Deliciu Mic www.deliciumic.ro a fost creat pentru a veni în întâmpinarea tuturor momentelor speciale din viața voastră (zile de naștere, nunți, botezuri, evenimente speciale). Deși mediul online este asaltat de magazine ce oferă diferite tipuri de produse, Deliciu Mic se diferențiază prin simplul fapt că tot ceea ce veți regăsi aici sunt produse handmade unicat realizate în serie mică, lucrate cu grijă și dăruire, produse ce se pliază pe nevoile și așteptările voastre.

Un infinit de articole la un click distanță

„Cu toții știm că timpul nostru este prețios însă atunci când vine vorba de un eveniment special din viața noastră, nu ne mai ajunge timpul! Magazinele din mall-uri care oferă produse dedicate în ton cu evenimentul pe care urmează să-l sărbătoriți au un program limitat și nu întotdeauna au o gamă variată sau fie nu găsiți ceea ce căutați.” O viitoare mireasă sau o viitoare mămică, o persoană pretențioasă sau o persoană ce se pregătește să sărbătorească ieșirea la pensie, caută întotdeauna ceva deosebit și unicat.” ne declară Ana Alexandra Tudora, CEO & Handmade Designer Deliciu Mic.

Magazinul online Deliciu Mic oferă zeci de produse handmade dedicate fiecărui eveniment. De la accesorii de nuntă și de botez, la bijuterii și articole unicat, magneți și cadouri personalizate, până la articole dedicate anumitor perioade din an ( 1 Martie, 8 Martie, Valentine’s Day, Sărbătoarea Paștelui și a Crăciunului etc.). La Deliciu Mic clienții recomandă acest lucru fiind susținut și de numărul celor care urmăresc rețelele de socializare, numai pe contul de Facebook “Deliciu Mic” deținând 13.000 de followeri. În cazul în care un viitor posibil client nu găsește pe site-ul Deliciu Mic un produs anume, clientul poate contacta un reprezentant Deliciu Mic și produsul lui poate fi realizat la comandă.

Revista Atelierul

Echipa Deliciu Mic poate fi contactată prin intermediul formularului de contact de pe site www.deliciumic.ro/contact sau la numărul de telefon 0786.261.499.

Garantăm calitatea produselor noastre

Produsele noastre sunt realizate manual din pastă polimerică, sunt 100% originale și unicat, protejate de drepturile de autor. Materialele folosite la realizarea produselor Deliciu Mic sunt rezistente și nu se degradează în timp. În cazul in care nu ești satisfăcut de calitatea produselor, poți returna produsul în termen de 30 de zile și îți vei primi banii înapoi.

Calitate și originalitate la prețuri decente

Scutești orele petrecute în trafic și în magazine și primești exact ceea ce îți dorești, când îţi dorești, la prețuri competitive!

Despre Deliciu Mic

Deliciu Mic s-a născut acum 4 ani, dintr-o joacă de adolescenți cu suflete de copii, când din dorinţa mea de a lua un cadou interesant pentru prietenele mele, am început să modelez câteva figurine din pastă polimerică. Au fost atât de surprinse și de încântate de cadouri încât mi-au solicitat la rândul lor să fac alte figurine pentru alte ocazii speciale din viața prietenilor lor. Așa a apărut ideea de Deliciu Mic, idee care încet, încet a prins contur și a devenit un mic business personal.” spune Ana Alexandra Tudora CEO Deliciu Mic.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share