CITEȘTI

Deco-Box te invită să descoperi noua colecție de c...

Deco-Box te invită să descoperi noua colecție de corpuri de iluminat

Distribuie articolul:
Share

Deco-Box, primul atelier de artă 3D pe lemn din România, lansează o nouă colecție de corpuri de iluminat ambiental făcute din lemn, culoare și lumină.

Soarele este elementul central al colecției Juno, și anume forța și strălucirea pe care acesta îl are împotriva întunericului – vă invităm astfel în călătoria noastră către iluminatul ambiental.

Numele colecției provine din mitologia romană, zeița luminii Juno, prin care se celebra solstițiul de vară. Acesta reprezenta o victorie a luminii asupra întunericului, un timp sacru în care soarele are puterea de a crea un echilibru între noapte și zi, iar în acest moment crepusculul are durata maximă din an. Deși întunericul pare că învăluie totul, soarele va fi mereu acolo să ne arate că nu suntem singuri. Este lumina care ne arată că drumul pe care îl urmăm este cel bun și nu avem de ce să ne temem. Descoperă puterea soarelui și a luminii într-un mod inedit și natural prin corpurile de iluminat realizate din lemn masiv şi pictate manual”, explică Liliana Stoica, Artist şi Fondator Deco-Box.

Ne-am inspirat din diferitele stadii ale soarelui care influențează ritmul circadian și ne înzestrează cu un tumult de sentimente, începând de la fiorii primilor zori ai zilei până la tainicul amurg. O putem asocia cu lumina călăuzitoare care deschide noi orizonturi, o sursă inepuizabilă de inspirație, imperceptibilă tuturor, motivul luminii difuze. Razele se întrezăresc prin fantele înguste, dezvăluind textura lemnului masiv, o combinație între natură și designul modern.” explică Anda Stăncescu, Designer și Arhitect Deco-Box. “Ne dorim ca aceste corpuri de iluminat să provoace imaginația și să determine la visare, dar în același timp să conștientizeze fragilitatea și frumusețea naturii, a soarelui.

Obiectele sunt menite să ofere ambientului un nou suflet, fiind recomandate pentru iluminări de efect ale oricărui spațiu, fie că este vorba despre zone de locuit, birouri sau restaurante. De asemenea, se pot concepe proiecte personalizate pe comandă, adaptate oricărei nevoi.

Colecția  va fi disponibilă pe site-ul http://www.deco-box.ro  și în rețeaua librăriei Cărturești din București, sediul Arthur Verona.

Online va fi disponibil spre vânzare tot portofoliul Deco-Box, precum tablouri 3D, ceasuri geometrice, suporturi pentru lumânări sau plante și multe alte cadouri colorate.

Design-ul este realizat în echipă cu arhitecta Anda Stăncescu și meșterul Gheorghe Stoica.

Despre Deco Box

Pornind de la ideea că suntem cu toții făcuți din culoare, un conglomerat de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a început un fir narativ care, prin bucăți de lemn geometrizate și colorate, a prins viață în atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend în designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală și manifestarea originalității. „Life in Bold colors!”

Fotografii realizate de Anda Stăncescu

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share