CITEȘTI

Un trend al verii: Ţinute de festival

Un trend al verii: Ţinute de festival

Distribuie articolul:
Share

Este perioada vacanţelor, dar mai ales a festivalurilor, iar noi cei de la Revista Atelierul suntem prezenți atât la Untold Festival, cât şi la Summer Well.  Aceste două festivaluri sunt primele confirmări din lista de acreditări de presă care urmează, în luna august.

Pentru că suntem o revistă care promovează de peste 7 ani  industria creativă şi culturală din România, nu putem să nu vă prezentăm câteva exemple de ţinute de designer și handmade, perfecte pentru un festival. Toate outfiturile prezentate sunt formate din obiecte create de designeri şi creatori made in Ro.

În primul rând hainele trebuie să fie adecvcate unui festival, și anume să fie cât mai colorate, lejere, iar existența buzunarelor este un aspect aproape vital! Conform acestor criterii, rochiile create în Atelier Isabelle Vijiac sunt ideale!

Dacă preferaţi ţinutele vintage, Nasturi şi buzunare este un site de unde puteţi achiziţiona astfel de produse.

Pantofii creaţi de Bianca Georgescu sunt perfecţi pentru un festival, fie că apreciaţi ultima ei colecţie, fie că alegeţi unii din precedentele sezoane.

Gențile și rucsacele sunt tovarăși de nelipsit la festivaluri, iar noi vi le recomandăm cu drag pe cele create de Atelier Lemnia, pentru un efect wow!

De asemenea, Luvers realizează genţi din piele, potrivite pentru a fi purtate la un festival.

Rucsacele sunt accesorii de nelipsit la festivaluri – oferind spațiu generos pentru aparatul foto, păturica de picnic și alte obiecte necesare. Vă recomandăm rucsacele înflorate de la Vogel Bags.

Dacă sunteţi adeptele bijuteriilor elegante şi simple, cele create de Angela Ciobanu trebuie să se regăsească printre accesoriile voastre de vară.

Nu puteam uita nici de bijuteriile statement din porţelan şi aici, vi le recomandăm pe cele realizate de What If I fly.

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share