Artistar Jewels 2018

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul a participat la a V-a ediție Artistar Jewels organizată între 22 – 25 Februarie cu ocazia Milano Fashion Week.

 

Evenimentul s-a desfășurat la Palazzo Giuriconsulti din Milano unde au fost expuse 450 de bijuterii create de 170 artiști din toată lumea. Expoziția a fost îmbogățită și de prezența creațiilor realizate de renumiții artiști Yoko Ono, Pol Bury și Faust Cardinali care au fost invitații speciali ai acestei ediții.

Suntem mândri deoarece printre participanți s-au numărat și două artiste românce, Andreia Popescu și Monica Iacovenco.

În calitate de partner media, Revista Atelierul a primit invitație la două evenimente speciale: seara de joi 22 Februarie a fost dedicată unei întâlniri între creatori, presă si cumpărători și vineri 23 Februarie s-a organizat un cocktail party unde au fost anuntați câștigătorii și s-a prezentat catalogul cu creațiile Artistar de anul acesta.

Câștigătorii Artistar Jewels 2018 sunt designerul ucrain Stanislav Drokin, maestrul de artă italian Tiziano Andorno și creatoarea de bijuterii Rosamaria Venetucci. Cei trei câștigători vor participa gratuit la expoziția Artistar Jewels 2019.

În plus s-au înmânat câteva premii speciale. Enzo Carbone, fondatorul Artistar Jewels a acordat o mențiune tinerei artiste engleze Katy Tromans. Angela Simone, designer și grafician italian, a câștigat participarea gratuită la Sieraad Art Fair ce va avea loc în Noiembrie la Amsterdam și artistul japonez Hiyu Hamasaki va fi unul dintre oaspeții târgului Autor organizat în luna mai în București.

Designerul italian Federica Portaccio a fost aleasă de Guido Solari, fondatorul Scuola Orafa Ambrosiana din Milano pentru a partecipa la un curs profesional de bijutier.

Artista May Ganan a câștigat un interviu exclusiv în revista Condé Nast Mag din Spania.

Peste 30 de creații au fost alese pentru o expoziție itinerariu în galeriile europene, printre care galleria ICKX Contemporary Jewelry din Bruxelles și Eleni Marneri Galerie din Atena.

Toate creațiile prezentate la expoziție se pot cumpăra pe site-ul e-commerce artistarjewels.com.

Enzo Carbone a anunțat că Artistar Jewels a invitat să colaboreze cu artiștii prezenți la expoziție diferite concept store din Italia și restul Europei pentru a distribui în cât mai multe magazine creațiile acestora.

Ne bucurăm că am reușit să fim prezenți la Artistar Jewels 2018, a fost un eveniment foarte bine organizat unde am întâlnit persoane talentate și am văzut bijuterii deosebite, adevărate opere de artă.

sursa poze: Revista Atelierul

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share