Martie creativ: recomandări

Distribuie articolul:
Share

Uneori sunt momente în care nu ne găsim inspiraţia şi chiar dacă termenele limită sunt presante, nu reuşim să ne mobilizăm. Pentru un boost de inspiraţie vă recomandăm:

  • Urmăriţi site-urile şi blogurile designerilor voştri preferaţi. Sau videouri inspiraţionale realizate de creatorii pe care îi admiri. Cu siguranță creativitatea lor te va inspira.
  • Duceţi-vă la o expoziţie destinată designului de produs. În România au început să fie cât mai multe: vă recomandăm Band of Creators Pop-Up shop (24-25 martie) la Palais Ghica Victoria, Cloud No 9 (24-25 martie) la Bucureşti Mall, Art Fashion Fair la Qreator (30 martie – 1 aprilie). Și pentru o experienţă insolită Târgul de Florii de la MTR, între 30 martie- 1 aprilie.
  • Uitați-vă la reducerile pe care cei mai mulţi designeri le practică acum, mai ales că ninge mult este vremea perfectă să îţi alegi noi ţinute, bijuterii, şi de ce nu si piese de mobilier. În Cluj Napoca în acest weekend este Half is free, mâine, 24 martie, între 10-19, la Hotel Continental.
  • Nicomade se alătură campaniei de reduceri de primăvară organizată de Etsy, astfel între 22-29 martie, oferă 15% reducere  la majoritatea produselor sale. La fel și Fandacsia, cu cele mai cochete pălării la prețuri de impulsionare.
  • Participați la cursuri care să vă inspire, vă recomandăm şi workshopul de design floral de la En Rose de pe 28 martie 2018;
  • Și poate cel mai important, luați o pauză dacă simţiți că nu găsiți inspiraţia potrivită.

Un martie creativ să aveți!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share