Alint – fin pop-up shop

Distribuie articolul:
Share

Avem o veste bună pentru tine! Pentru că meriți un sfârșit de săptămână cu răsfăț, te invităm la două zile de alint cu șapte branduri suave ca un vis de primăvară târzie, la cel mai mic și fin pop-up shop din București.

Prima ediție a pop-up shop-ului Alint se desfășoară pe 18 și 19 mai, între orele 12 :00 – 20 :00, în showroomul Chemistry I Mădălina Andronic din Intrarea Eliza Zamfirescu Leonida 13, Sector 1, București. Produse în serie limitată, design minimalist pentru oameni faini, într-un spațiu fain – așa am descrie pe scurt evenimentul.

Poți alege o rochie diafană din noua colecție Chemistry, pantofi veseli și pastelați de la Coca Zaboloteanu sau o geantă din lemn de la Atelier Lemnia. Iuliana Asoltanei și Josephine vor expune bijuterii – de la coliere, cercei și broșe statement, până la bentițe delicate. Nalu, unul dintre brandurile noastre preferate de lenjerie intimă vine la pop-up shop pentru a ne reaminti că formele naturale vor fi mereu la modă. Iar dacă te numeri printre persoanele care nu ratează nicio ocazie de a cumpăra obiecte de decor pentru casă sau pentru cei dragi, iti recomandăm minunatele ilustratii si obiecte din ceramică create de Mădălina Andronic.

Aşa că pregăteşte-te să intri în atmosfera de vacanță încă de pe acum! Şi ia cu tine şi pe cineva drag, să vă alintați împreună.

Despre Alint

Alint – fin pop-up shop aduce împreună branduri româneşti de îmbrăcăminte şi accesorii, bijuterii şi decoraţiuni, totul, în atmosfera extrem de familiară a showroom-ului Chemistry / Mădălina Andronic, din dorinţa de a oferi vizitatorilor săi o experienţă de shopping completă şi diferită.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share