CITEȘTI

La Printoteca Lipscani se anunță invazie de pisici...

La Printoteca Lipscani se anunță invazie de pisici

Distribuie articolul:
Share

De vină este Gabi Toma, graphic designer și ilustrator, cu o mică obsesie pentru pisici. Începând de marți, 14 mai, shop-ul va fi personalizat cu ilustrații colorate, gata de printat pe tricouri/ sacoșe/ hanorace etc, felicitări, accesorii (broșe/coliere) și stickere pisicesti.

 Și, în caz că nu știați, acum veți avea ocazia să faceți cunoștință cu Noir, pisica neagră care nu suportă zilele de luni. Gabi a pregătit câteva printuri cu povestea lui, “Noir love story”!

Ideea pop-up shop-ului aparține oamenilor faini de la Printoteca. Aceștia oferă periodic o bucățică din showroom-ul lor de pe strada Lipscani nr.3, timp de o săptămână, ilustratorilor, artiștilor sau inițiativelor creative din București. În cadrul pop-up shop-urilor, ideile creativilor sunt imprimate pe loc pe tricouri, sweatshirt-uri și alte accesorii sub deviza „un design bun merită un #printbun”! Dacă vreți să fiți la curent cu ce mai fac Gabi și pisicile ei, puteți urmări conturile de Facebook sau Instagram, @gabi.toma.art.

La fel, mai multe despre Noir aflați pe Instagram sau Facebook, @noir.gato.


Comentarii

Co-fondatoare a Revistei Atelierul şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională. Are o experienţă de peste 15 ani în promovarea industriilor creative şi culturale internaţionale, specializându-se în Londra, Paris, Strasbourg & Nancy. Este o curatoarea activă & lector universitar doctor.

Comentariile sunt oprite pentru acest articol

Share