CITEȘTI

Schimbă designul casei tale cu Gabi Ralea

Schimbă designul casei tale cu Gabi Ralea

Distribuie articolul:
Share

Ne petrecem acasă o mare parte din viață, înconjurați de culori care ne influențează starea și nivelul de confort. Agitația, stresul ori senzația de apăsare sunt adesea amplificate de alegerea nepotrivită a culorilor în mediul în care trăim.

Schimbarea culorilor este una din cele mai accesibile metode de împrospătare a unei locuințe, dar alegerea lor devine dificilă atunci când nu știi de unde să începi.

Poți totuși să colorezi o casă și fără să apelezi la un architect sau designer, dacă urmezi câteva trucuri simple. Vino să le descoperi la workshopul interactiv de amenajare prin culoare organizat de Policolor și susținut de Gabi Ralea

CÂND? Marți, 28 august, între orele 18.30-20.30

UNDE?  La București Mall Vitan, în Lounge Area

✔Vei înțelege știința alegerii culorilor și a combinării lor inteligente, ca să îți colorezi apoi singur casa potrivit personalității și stilului tău de viață.

✔Vei afla cum găsești culorile care să-ți dea o stare de bine in propriul cămin și cum identifici factorii care îți pot influența negativ alegerea.

✔Pornind de la exemple concrete, vei vedea cum probleme apărute în amenajarea spațiului de locuit se rezolvă în mod inedit prin culoare.

✔Vei afla trucuri cunoscute de arhitecți și designeri, pe care le vei putea aplica de îndată chiar la tine acasă.

Participarea este gratuită și oricine se poate înscrie la workshop. Pentru că locurile sunt limitate, trebuie doar să-ți rezervi locul prin email la adresa [email protected].

Despre Gabi Ralea:

După 20 de ani de jurnalism și încă 5 de content marketing pe piața americană, Gabi a pus pe primul loc pasiunea pentru bricolaj și design interior. S-a specializat în reamenajare interioară în Statele Unite, fiind certificată ca Interior Redesigner de către IAP Career College, iar acum aplică în reamenajare tot ce știe despre bricolaj.

Proiectele sale de bricolaj distribuite pe site-uri externe de profil – Hometalk sau Craftgawker – au inspirat deja zeci de mii de persoane. Cartea sa, “You Can Do It Yourself: Smart DIY Projects for Practically Nothing”, este singura de acest fel vândută de un român prin Amazon și a fost cotată cu cinci stele de către cei care au cumpărat-o.

Evenimentul este susținut de SPOR în parteneriat cu Bucuresti Mall – Vitan.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share