CITEȘTI

Workshop de recondiţionare a mobilei

Workshop de recondiţionare a mobilei

Distribuie articolul:
Share

Când te-ai plictisit și vrei o schimbare în casă, rearanjezi mobila. Este simplu și nu costă nimic. Dar când te-ai plictisit de mobila pe care ai mutat-o deja de atâtea ori ce faci? Nu-i simplu să cumperi alta și înseamnă cheltuieli. Vino sa descoperi cate soluții exista pentru a face mobila ta veche sa arate bine din nou.  Le aplici acasă, fără să apelezi la specialiști, ca să obții un efect nesperat si cu un cost rezonabil.

Le descoperi una cate una, la workshopul despre soluții accesibile de recondiționare a mobilei organizat de Gabi Ralea DIY & Decor.

DESPRE CE ESTE VORBA?

  • Despre cele trei etape pe care le parcurgi când schimbi aspectul mobilei.
  • Despre materiale și substanțe pe care le folosești în proiectul tău.
  • Despre tehnici creative prin care dai o altă față pieselor de mobilier.
  • Despre greșeli care apar în astfel de proiecte și care pot fi evitate.

Felicitările de final, masa de lucru și materialele sunt din partea noastră. Tu vino cu întrebările, curiozitatea și dorința de a face din vechi nou, ca parte a unui trai sustenabil. Ia cu tine și fotografiile mobilei pe care vrei să o salvezi ori le poți trimite înainte de workshop, prin e-mail sau prin Facebook.

Hai să vezi cat de scurt poate fi drumul de la „Să dispară asta din casa mea!” la „Wow! Îmi place cum a ieșit! Nu aș fi găsit așa ceva în magazine!”

UNDE, CÂND, CÂT DUREAZĂ?

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, de la ora 10.00 la ora 12.30, la Marele Cuib, în strada Făinari nr. 45A, sector 2, București.

Locația în care are loc evenimentul este una deosebită. Marele Cuib este un spațiu pentru evenimente culturale și corporate, care se poate transforma în sală de concerte unplugged, loc pentru vernisaje, expoziții si lansări de carte, cursuri de yoga sau gătit, spațiu pentru petreceri corporate sau pentru copii.

Mansarda de 150 mp a fost transformată într-un spațiu versatil, segmentat în zone de interes, cu un openspace situat central, flancat de două zone de lounge și completat cu o bucătărie deschisă.

Bucătăria este dotată cu aragaz, cuptor electric, cafetieră, dozator de apă, frigider și congelator, tacâmuri și vase, astfel încât puteți îmbogăți experiența invitaților voștri cu o sesiune de gătit. Marele Cuib conține și o zonă de relaxare, cu bar și sitting lounge.

CÂT COSTĂ PARTICIPAREA ȘI CUM REZERV LOC?

Participarea se face în schimbul unei taxe de 120 de lei, plătită prin transfer bancar ori prin Paypal. Rezervarile se fac până în data de 20 noiembrie 2018, prin e-mail la adresa [email protected] ori prin mesaj către pagina de Facebook Gabi Ralea DIY & Decor.

CU CINE?

Gabi Ralea este blogger de bricolaj și decor, specialist în reamenajari interioare și gospodar de oraș pentru care bricolajul este un mod de viață. A urmat cursuri de design interior și s-a specializat în reamenajare interioară în Statele Unite, fiind membru al International Association of Professional Interior Redesigners.

A scris „You Can Do It Yourself: Smart DIY Projects for Practically Nothing”, carte care conține 16 proiecte de bricolaj și care a fost cotată cu 5 stele pe Amazon.com de către cei care au cumpărat-o.

Găsești proiectele sale pe http://gabiralea.ro/, unde scrie despre bricolaj, design și sustenabilitate.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share