Conferinţa de Design 2018

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul, promotori ai industriilor creative în România, va co-organiza Conferinţa de Design, Smart Industries for a Smart City în cadrul Târgului internaţional de mobilă – BIFE-SIM, Romexpo, Bucureşti. Revista Atelierul alături de dizainăr şi organizatorii de la Romexpo, între 14-15 septembrie 2018 vor demara cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei de Design, conferinţă care va aduce la un loc creatorii, designerii, arhitecţii şi publicul interesat de domeniul Smart din România.

În intervalul 11.00 – 15.00 sunteti aşteptaţi la Sala Titulescu, Pavilionul B3, Romexpo pentru Conferinţa de Design: Smart Industries for a Smart City, unde am invitat cei mai mainstream speakeri pentru a discuta subiecte despre tot ce ţine de industriile creative şi smart din România. În prima zi subiectele dezbătute se vor concentra pe temele de Smart Design & Smart Energy, pentru ca în a doua zi să avem speakeri din mediile Smart Urbanism & Smart Transport.

Intrarea la conferinţa este gratuită, dar depinde de înscrierea prealabilă la adresa de mail [email protected]

Conferinţa de Design: Smart Industries for a Smart City va avea loc în a treia şi a patra zi a BIFE-SIM – Târg internaţional de mobilă, unde vor fi aşteptate persoane din toate mediile culturale din România.

BIFE-SIM se va desfăşura în Pavilioanele B1 şi B2, între 12-16 septembrie 2018 unde sunt aşteptate să expună peste 350 de companii pe o suprafaţă de 30.000 mp, iar numărul vizitatorilor să ajungă la aproximativ 25.000 de persoane. BIFE-SIM este cel mai mare eveniment de profil din România şi reuneşte cei mai importaţi producatori de mobilă la nivel european.

Smart Industries for a Smart City

Orașele inteligente nu mai aparţin viitorului, ci redau prezentul.

Termenul de Smart City se referă la orașele care apelează intensiv la tehnologiile noi “tip Smart” dedicate îmbunătățirii serviciilor publice, creșterii nivelulului de comfort al cetățenilor din localitățile urbane și rurale, eficientizării consumurilor de resurse și reducerii cheltuielilor pe termen  mediu și lung.

Un oras “smart” este un oras care colectează informaţii şi foloseşte tehnologia modernă pentru a fluidiza traficul, a îmbunătăţi transportul public, a reduce poluarea şi consumul de energie, relaţia cetăţenilor cu autoritatea, condiţiile de locuire şi sistemul de sănătate şi educaţie. Pe scurt, un oraş care foloseşte tehnologia pentru a îmbunătăţi viaţa locuitorilor.

Revenim şi cu mai multe detalii!

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share