BIFE SIM 2018, Review

Distribuie articolul:
Share

A trecut şi ediţia din 2018 a BIFE SIM – Târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii.

Această ediţie ne-a impresionat mai întâi prin pavilioanele unde a fost organizat evenimentul – şi anume B1 şi B2, cele mai nou construite. De asemenea, ne-au plăcut piesele de mobilier prezentate şi maniera în care s-au realizat standurile (vom reveni cu un articol dedicat special amenajării standului nostru).

A fost o combinaţie de mobilier clasic şi new wave, realizat de designeri români şi din străinătate. Combinaţia de lemn şi verde a constituit laitmotivul majorităţii standurilor, care au propus pereţi din verdeaţă, vase cu flori pe mese şi plante integrate în mobilier.

BIFE SIM s-a dovedit locul potrivit pentru publicul interesat de noile tendinţe în domeniu, deoarece s-au prezentat peste 260 de firme expozante. BIFE SIM a fost organizat de Romexpo în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camera de Comerţ şi Industrie din România şi Asociația Clubul Român de Mobilă.

Fotografiile sunt realizate de Daniela Lazăr şi Ștefan Balea.

Mai multe imagini aici.

BIFE-SIM 2018 a însemnat un dialog permanent între producători, importatori și distribuitori, o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile s-au prezentat și achiziționat piese de mobilier destinate oricăror spații, dar și tehnologii și echipamente pentru industria prelucrării lemnului.

BIFE-SIM 2018 a fost organizat în șase saloane tematice, fiecare grupând mobilier pe anumite stiluri sau pentru anumite spații:

  • Clasic – mobilier clasic, din lemn masiv, realizat prin adăugarea unor elemente care imprimă pieselor o eleganță impunătoare;
  • Design – mobilă modernă și versatilă, adaptată unui stil de viață în tendințe și care răspunde nevoilor de amenajare a spațiilor mici, în care soluțiile de depozitare fac diferența;
  • Confort – piese de mobilier pentru confortul căminului sau al biroului, canapele și fotolii;
  • Bucătării – mobilă în diferite stiluri: contemporan, modern, eclectic sau rustic, cu piese menite să facă din bucătării spații versatile, indiferent de mărimea lor;
  • Decorațiuni și corpuri de iluminat – obiecte decorative, lustre și candelabre potrivite oricărui spațiu și buget;
  • Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii – salonul în care vizitatorii specialiști au avut ocazia să discute cu producătorii și importatorii și să consulte ofertele acestora, în scopul dezvoltării de afaceri menite să aducă un plus de valoare producției de mobilă.
Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share