CITEȘTI

Revista Atelierul la BIFE SIM 2018

Revista Atelierul la BIFE SIM 2018

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul a avut o perioadă plină la BIFE SIM: ne-am ocupat de coorganizarea Conferinţei de Design şi am avut standul 314a, în cadrul pavilionului B2.

Mihaela Ion, curatoarea spaţiului 314a, a vrut să propună un concept insolit pentru BIFE SIM şi a venit cu un Pop-Up Art Gallery alături de Wood Be Nice. Mihaela a aranjat produsele vintage şi cu influenţe steampunk create de Andrei Cornea şi Daniel Loagăr, ceea ce a reușit să atragă atenţia publicului prezent la eveniment.

 

Televizoarele vechi care mergeau în gol, patefonul şi gramofonul au produs sunetele care au transformat spaţiul într-unul al curiozităţilor. A fost o expoziţie pentru toate vârstele – copiilor le erau explicate principiile fizice din spatele aparatelor din trecut şi bineînţeles că telefoanele vechi cu disc au fost printre atracţiile standului.

Curator: Mihaela Ion

Artişti: Daniel Loagăr & Andrei Cornea

Fotografii: Daniela Lazăr & Ştefan Balea

BIFE SIM 2018

Romexpo, Pavilionul B2

Sponsor: LG

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share