Revista Atelierul: Best Designers

Distribuie articolul:
Share

Weekendul 13-14 octombrie 2018, Revista Atelierul a premiat la Art Fashion Fair, ediţia a 14-a, trei BEST DESIGNERS şi un BEST MESTER. Premiile Revista Atelierul X Art Fashion Fair au luat amploare, iar designerii selectaţi  creează produse unicat în materiale şi tehnici diferite. Mihaela Ion, cea care oferă aceste premii menţionează: „îmi place să văd cum designerii prezenţi la Art Fashion fair cunosc foarte bine premiile pe care le oferim noi, Revista Atelierul. De fiecare data când oferim aceste premii ţinem cont atât de present online, cât şi de cea offline a designerilor.”

Cei 3 BEST DESIGNERS sunt: Fandacsia, Între Rame şi Monica Iacovenco, iar Icruş Florea a primit premiul BEST Meşter. Fiecare designer ne-a impresionat cu produsele sale, cu statementul lor şi prin prezenţa activă online.

Fandacsia este un brand pe care îl apreciem de peste8 ani, şi credem că merită să fie recunosc cu statutul de Best Design de Revista Atelierul.

Între Rame este un nume nou pentru noi, însă ilustraţiile sale ne-au captivat. Ne place cum îşi panotează lucrările şi maniera în care se prezintă în faţa vizitorilor.

Monica Iacovenco realizează cele mai interesante bijuterii de autor, ne place stilul ei şi mai ales inele sale cu forme geometrice.

Icruş Florea este o prezenţă insolită, dar extraordinară în mediul creatorilor şi designerilor de produs, acesta s-a impus pe piaţa de autor într-un timp foarte scurt.

Revenim in curând cu interviuri inspiraţionale cu aceşti 4 designeri made in Ro.

Fotografii Art Fashion Fair

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share