CITEȘTI

AWAKE lansează tema celei de-a treia ediții

AWAKE lansează tema celei de-a treia ediții

Distribuie articolul:
Share

Domeniul Teleki își deschide porțile în 2019 pentru #NewBohemians: creativi, minți libere, pasionate de reinventare. Cultură neo-boemă este explorată în cele 3 părți ale documentarului. Primul episod #BohemianBlast – A way back to ourselves poate fi vizualizat prin accesarea linkului de mai jos.

#AWAKE3 vine în 2019 cu o experiență muzicală atent curatoriată: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey și mulți alții. AWAKE este cel mai așteptat festival boutique multi-experiential: lectură sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema și Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, sau accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doză necesară de inspirație cu panel-uri și workshopuri inovatoare.

AWAKE 2019 te așteaptă în perioada 15 – 18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, Mureș. Biletele sunt disponibile la tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la prețurile de 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.

  • Organizatori: emagic, Culturaft.
  • Parteneri media principali: Radio Guerrilla, UTV, Promenadă, Phoenix Media, Le Squad.
  • Sponsori: BCR / George, Beck, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac.
  • Parteneri instituționali: Primăria Gornești, Consiliul Județean Mureș, UAR Mureș, Take a Stand.

AWAKE este social:

Site     Facebook    Event    Instagram    Youtube 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share