Revista Atelierul: Best Women Website

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul este pe short list Best Women Websites în cadrul Digital Divas, puteţi să ne votaţi aici: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/

Este o onoare pentru noi să primim un vot din partea voastră!

Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro) este o platformă activă de promovare online şi offline a industriilor creative şi culturale din România şi din străinătate.

Revista Atelierul s-a poziţionat de la data fondării, în 2010, ca un promotor activ al produselor de autor şi de designer. Cu un număr de peste 7 milioane de cititori, în cei 9 ani de activitate am realizat un content de peste 2800 de articole, am promovat peste 1.500 de artişti și designeri de produs si suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil naţionale şi internaţionale. 

Revista Atelierul este un proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie, şi din februarie 2018 este membră a reţelei internaţionale N.I.C.E Network for Innovation in Culture and Creativity in Europe.

Comentarii

Co-fondatoare a Revistei Atelierul şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională. Are o experienţă de peste 15 ani în promovarea industriilor creative şi culturale internaţionale, specializându-se în Londra, Paris, Strasbourg & Nancy. Este o curatoarea activă & lector universitar doctor.

ARTICOL RECOMANDAT

Comentariile sunt oprite pentru acest articol

Share