CITEȘTI

Atelierul a decernat premiul de Best Designer la A...

Atelierul a decernat premiul de Best Designer la Art Fashion Fair

Distribuie articolul:
Share

La cea mai recentă ediţie Art Fashion Fair, Mihaela Ion, co-founder Revista Atelierul a înmânat premiul de Best Designer lui Isabelle Vijiiac.

Revinim cu un super interviu cu Isabelle, interviu în care ne poveşteste despre cum îşi realizează fiecare colecţie şi cum reuseşte să rămână un fashion designer mainstream, de peste 8 ani.

Art Fashion Fair – cel mai cool eveniment de lifestyle şi fashion din România, este o expoziţie cu vânzare ce promovează o cultură a inspiraţiei, creativităţii şi colaborării, prezentând designeri şi branduri autohtone (haine şi accesorii de autor, design textile, accesorii home&decor, produse organice) unei comunităţi de oameni deschişi catre original, consumatori de design romanesc, high fashion şi luxury brands.

Photo credit: Art Fashion Fair

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share