CITEȘTI

Etapa din România a proiectului dans::danse.

Etapa din România a proiectului dans::danse.

Distribuie articolul:
Share

dans::danse, proiectul colaborativ de dans contemporan realizat de Asociația Secția de Coregrafie din România și Centre Chorégraphique National d’Orléans din Franța, îsi lansează etapa din România prin platforma digitală https://dans-danse.eu.

dans::danse este inspirat din estetica, idealurile și valorile comune celor două țări francofone și aduce în fața iubitorilor de artă și de dans contemporan, două spectacole ce așteaptă să fie experimentate în datele de 21 și 22 iunie la Teatrul Național București. „Protest”, de Sandra Mavhima, și „Dj Battle”, de Maud Le Pladec, pun sub semnul întrebării, prin dans, probleme sociale și locul individului într-o comunitate.

DJ BATTLE (FR)

  • Concept si coregrafie – Maud Le Pladec
  • Dj – Julien Tiné
  • Interpret – Louis Nam Le Van Ho
  • Manager general – Nicolas Marc

PROTEST (RO)

  • Coregrafie și interpretare: Sandra Mavhima
  • Concept sonor și muzică live: Costas Ivanov (Temple Invisible)
  • Concept vizual: Radu Aldea

Aflați mai multe informații despre dans::danse și cele două spectacole pe platforma digitală, pagina de Facebook a Asociației și pe evenimentele de pe Facebook: Protest și DJ Battle. Proiect finanțat de Sezonul România-Franța 2019, INSTITUT FRANÇAIS și AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Parteneri instituționali: Sezonul România-Franța 2019, CCNO – direction Maud Le Pladec, Asociația Secția de Coregrafie, CARTIERUL DE DANS, Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Institutul Cultural Român, INSTITUT FRANÇAIS
Partener media special: RADIO GUERRILLA
Parteneri: AGERPRES, FEEDER.ro, Observatorul Cultural, Revista Atelierul, LiterNet.ro, Moviecore, Revista Art Out, De Corina, Ceașca de Cultură, MASA-CASA
Parteneri de comunicare: https://wecollab.ro/

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share