MAUVE Wine Experience III

Distribuie articolul:
Share

În perioada 6-7 septembrie 2019 are loc cea de-a treia ediție a unui festival unic de muzică și film în mijlocul viei Tohani România. La doar o ora și jumătate de București, în plină perioadă de cules, MAUVE – Wine Experience aduce publicul în inima naturii, pentru două seri memorabile de toamnă cu plimbari prin vie, concerte, proiecții de film, degustări de vinuri, concursuri de cules și de fotografie și multe alte experiențe speciale. Sunt locuri magice în lumea aceasta, locuri care cheamă oamenii de la sute de kilometri distanță. Tohaniul este un astfel de loc. Întinsă pe șapte dealuri însorite, via de la Tohani este o adevarată oază de liniște și conxiune cu natura. În mijlocul ei, festivalul MAUVE începe cu un apus memorabil de soare și continuă sub cerul înstelat la lumina focului de tabără.

Program festival:

Vineri, 6 septembrie 2019

  • 17.00 – 20.00 – Vinyl, Rum, Tapas & Wine – Tzuc. Plimbări prin vie, concursuri de fotografie și cules struguri
  • 20.00 – 21.00 – Concert Ada Milea & Bobo
  • 21.00 – 23.00 – Proiecție specială scurtmetraje Festivalul Internațional de Film Anonimul
  • 23.00 – 01.00 – Vinyl, Rum, Tapas & Wine After-Party – Iorga

Sâmbătă, 7 septembrie 2019

  • 17.00 – 20.00 – Vinyl, Rum, Tapas & Wine – Bully. Plimbări prin vie, concursuri de fotografie și cules struguri
  • 20.00 – 21.00 – Concert Mădălina Pavăl – “Oamenii se fac dor”
  • 21.30 – 22.30 – Concert Moonlight Breakfast
  • 22.30 – 01.00 – Vinyl, Rum, Tapas & Wine After-Party – Nipple’s Delight

MAUVE Wine Experience 2019 are loc cu sprijinul BCR Romania.

Parteneri: AutoItalia, Tentsile Romania, Crama Apogeum, Cheile Bicazului, Acuarela Bistro.

Parteneri media: Igloo, Banchiza Urbana, Feeder.ro, Revista Atelierul.

Informatii logistice: MAUVE va pune la dispoziție autocare speciale pe ruta București-Tohani, care vor pleca din Piața Victoriei în intervalul 15.30 – 17.30 și se vor întoarce în București de la miezul nopții. De asemenea, festivalul dispune și de o parcare de mașini la marginea viei.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim aici

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share