Creative Night Talks cu Matius Ichim

Distribuie articolul:
Share

Pe 22 octombrie 2020 seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu arh. Matius Ichim, live pe FB Revista Atelierul, youtube Revista Atelierul & FB Radio România Cultural Detalii găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu  Matius Ichim moderată live de Mihaela Ion, joi 22 octombrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3). Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

De 20 ani, Matius Ichim desenează, concepe și implementează experiențe pentru cumpărătorii români. El este fondatorul primului studio de arhitectură din țară specializat exclusiv pe nișa de retail – MATIUS Studio

Celor care nu îl cunosc, Matius Ichim le-ar putea fi prezentat drept un creator în adevărata putere a cuvântului. Și-a desenat întâi visurile, apoi ideile, a continuat prin crearea propriului birou de arhitectură și a pus apoi bazele Academiei de Retail – prima comunitate de specialiști internaționali specializați în servicii pentru retail. Când a simțit nevoia de a evada din cotidianul urban, și-a schițat propriul colț de rai sub forma chiliei – un concept de locuință modulară care te pune în conexiune directă cu natura și, bineînțeles, cu sinele propriu.

Anul acesta, la împlinirea a două decenii de activitate, MATIUS STUDIO simte că e rândul său să ofere ceva branșei în care s-a dezvoltat. Așa a apărut PRIORETAIL: o platformă digitală unică în România care își propune să faciliteze interacțiunea dintre retaileri și furnizorii de care aceștia au nevoie. Construit sub forma unei baze de date virtuale, PRIORETAIL cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în acest domeniu.

De asemenea, MATIUS STUDIO plănuiește lansarea unei Mallografii –  o recompunere autentică a istoriei retail-ului în centrele comerciale din România, începând cu anul 2000. Lucrarea, structurată în trei părți, va traversa cele mai importante etape prin care a trecut și țara, din prisma domeniului.

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share