Creative Night Talks: Sorina Jecza

Distribuie articolul:
Share

Pe 21 octombrie 2021, începe de la ora 21.00 Creative Night Talks  cu Sorina Jecza. Detalii despre eveniment găseşti şi aici: event FB

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentele live pe Facebook Revista Atelierul și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.  Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe pagina de Facebook Revista Atelierul,  şi în crossposting pe paginile de Facebook ale partenerilor: Radio România Cultural, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis și bineînțeles și pe canalul de Youtube Revista Atelierul: https://www.youtube.com/channel/UC4auHYA9QJCbMBew4G3XRJg 

 

Sorina Jecza

Sorina Jecza, membră fondatoare și președintă a Fundației Interart Triade, co-fondatoare a Fundației Art Encounters și co-organizatoare a Bienalei de artă contemporană Art Encounters (2015-2021).

Este doctor în arte vizuale, cu studii de formare europeană în domeniul managementului cultural la Bruxelles.

Deține o experiență relevantă în managementul cultural și este organizatoare a peste 200 de expoziţii – fie în spațiul expozițional propriu, fie în parteneriat cu principalele muzee de artă din țară (Timișoara, Cluj, Craiova, Oradea, Palatele Brâncovenești Mogoșoaia), sau instituții similare din străinătate (Centrul Cultural Rueil Malmaison/Franța, Ministerul Culturii Baden-Würtenberg/Germania, Centrul Babel Utrecht/Olanda, Galeria Diehl Berlin/Germania, Muzeul de Artă Contemporană Varșovia, Muzeul MUMOK Viena, Festivalul Danube Dialogue si altele.

Sorina Jecza este susținătoare a programului Juventus de promovare a artei emergente și are un rol activ în prezentarea artei româneşti în străinătate.

Implicarea i-a fost recunoscută și apreciată prin numeroase premii și titluri onorifice primite de-a lungul timpului, atât în țară, cât și în afara ei.

Detalii moderatoare: Mihaela Ion

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Edițiile anterioare Creative Night Talks sunt disponibile pe site, pe Youtube și pe pagina de Facebook.

Partener internaţional: Messe Frakfurt

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES, Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Fundația Calea Victoriei, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Bookblog, Catchy, acasa.ro, Fashion8, Coțofana Urbană, Best-Event, Feeder, Munteanu, SMARK.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share